Mainos

Perheenisä katosi oudosti – pääkallo löytyi metsästä 16 vuotta myöhemmin

Kadonneen miehen tytär kertoi tarinansa ruotsalaislehti Expressenin haastattelussa.

Aikuisen naisen isä katosi elokuussa vuonna 2000. Pienessä pohjoisruotsalaisessa Timrån kunnassa asunutta miestä etsittiin poliisien, koirien ja helikopterin voimin, mutta merkkiäkään miehestä ei näkynyt.

16 vuotta myöhemmin, syyskuussa 2016 Timrån metsästä löytyi miehen pääkallo. Tytär kuuli löydöstä ystävältään, muttei uskaltanut ajatella, että kyseessä olisi hänen isänsä.

– Oli todellinen sokki, kun poliisi soitti. Olin luullut olevani paremmin varautunut siihen. Tuntui todella hirveältä ajatella, että hän oli ollut siellä kaikki nämä vuodet ja eläimet olivat syöneet häntä, tytär kertoo Expressenille.

"Tuntuu, että poliisit eivät ota tapausta tosissaan"

Tytär kertoo, että hänen lapsuudessaan isä oli erittäin kiltti ja tykkäsi auttaa ihmisiä. Alkoholiongelma ajoi kuitenkin perheen vanhemmat eroon tyttären ollessa 16-vuotias. Tämän jälkeen isä alkoi seurustella alkoholisoituneen naapurinrouvan kanssa, joka oli isän kertoman mukaan pahoinpidellyt häntä. Pariskunta erosi, mutta mies jatkoi ajanviettoa naapurin ja entisen naisystävänsä kanssa.

Viimeisen kerran miehestä kuultiin, kun hän soitti elokuun 2000 alussa siskoilleen ja kertoi menevänsä kyläilemään sukulaisen luona. Matkan varrella asuivat samaiset naapurit, joiden kanssa mies oli viettänyt aikaa.

Poliisi ei kuitenkaan aio aloittaa henkirikostutkintaa tapauksen takia, eikä epäile ketään rikoksesta. Tytär on erittäin pettynyt poliisin toimintaan.

– Tuntuu, että poliisit eivät ota tapausta tosissaan, sillä isä oli alkoholisti. Jos kadonnut olisin ollut minä, olen varma, että asia olisi tutkittu perin pohjin, nainen sanoo lehdelle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.