Ruotsissa herättiin suureen järkytykseen – 19-vuotias suosikkiräppäri löydettiin ammuttuna

1:24
Voisiko nuoren rap-artistin surman kaltainen tragedia tapahtua täällä? Paleface näkee kaksi merkittävää eroa Ruotsissa ja Suomessa.

Ruotsalainen suosikkiartisti Einár on ammuttu Tukholmassa.

19-vuotias artisti Einár, oikealta nimeltään Nils Kurt Erik Einar Grönberg, ammuttiin myöhään torstai-iltana Tukholmassa, kertoo Aftonbladet. Lehden mukaan ampuminen kuvattiin mahdollisesti videolle. 

– Häneen osui useita laukauksia ja hän kuoli paikan päällä, poliisin tiedottaja Ola Österling kertoo. 

Poliisille ilmoitettiin torstai-iltana, että Hammarbyn kaupunginosassa oli kuultu laukauksia. Paikalle hälytettiin useita poliisipartioita ja poliisit löysivät ammutun miehen portin ulkopuolelta. Uhria yritettiin elvyttää, mutta hän kuoli paikan päällä vammoihinsa. 

Einár teki viimeisen julkaisunsa Instagramissa viikko sitten, jossa hän hehkutti juuri julkaisemaansa musiikkia. Päivitys on kerännyt todella paljon surunvalitteluja asiasta järkyttyneiltä faneilta. Einárin Instagram-tilillä on 256 000 seuraajaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Poliisi on aloittanut laajan tutkinnan tapahtuneen johdosta. Aftonbladetin lähteiden mukaan kahden tummapukeisen ihmisen on nähty poistuvan paikalta. Alueella on useita valvontakameroita ja tapahtuman uskotaan tallentuneen videolle. 

– Etsimme useampaa kuin yhtä henkilöä. Olemme saaneet tietoa, että epäiltyjä on useampi kuin yksi, poliisin tiedottaja kertoo. 

Einár teki läpimurtonsa vuonna 2019 ollessaan 16-vuotias. Räppäri julkaisi urallaan kolme menestynyttä albumia. Hänet palkittiin kolmesti Grammis-gaalassa, joka on Ruotsin suurin musiikkialan palkintogaala. Ollessaan 17-vuotias Einár palkittiin Breakthrough of the Year -palkinnolla. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja