Ruotsissa kadulle murhatun rap-artisti Einárin äidiltä koskettava kirjoitus: "Rakastamme sinua niin paljon"

1:24
Voisiko nuoren rap-artistin surman kaltainen tragedia tapahtua täällä? Räppäri Paleface näkee kaksi merkittävää eroa Ruotsissa ja Suomessa

Ruotsissa murhatun rap-artistin Nils "Einár" Grönbergin äiti on kommentoinut poikansa kuolemaa ensimmäistä kertaa. Expressenin mukaan äiti Lena Nilsson kirjoittaa pojastaan Instagramissa.

Murhatun Einárin surmapaikka on täyttynyt kukista, kynttilöistä ja osanotoista. Paikalla on vieraillut muun muassa surmatun artistin faneja ja hänet tunteneita ihmisiä.

– Perheenä olemme kiitollisia kaikille rakkaudestanne ja yhteisöllisyydestänne, äiti kirjoittaa. 

Ruotsalaisräppäri Einár.

Äidin mukaan Einárin lyriikat sisälsivät paljon tunteita ja kokemuksia sekä hänen sisäisestä maailmastaan että muilta ihmisiltä.

– Hän vietti elämänsä rakkauden keskellä perheen ja ystävien kanssa. Usko, toivo ja rakkaus säilyvät, mutta suurin niistä on rakkaus.

– Nils, rakastamme sinua niin paljon, äiti kirjoittaa.

Lopuksi äiti siteeraa edesmenneen poikansa laulua "Unge med extra energi", jossa toivotaan, että kaikki kääntyy paremmaksi:

”Och som du sa ... om Gud vill de blir bra nu, de blir bra nu".

Aftonbladetin tietojen mukaan Einár oli saanut vakavia uhkauksia jo pitkään ennen kuin hänet ammuttiin myöhään torstai-iltana Tukholmassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja