Kaksi pidätetty ruotsalaisräppärin ampumiseen liittyen

Kaksi henkilöä pidätettiin edesmenneen räppärin C.Gambinon ampumiseen liittyen torstai-iltana.

Kaksi miestä on pidätetty todennäköisin syin epäiltynä avunannosta ruotsalaisräppäri C.Gambinon murhaan, kertoo Aftonbladet. Syyttäjä vahvistaa asian Aftonbladetille.

Keskiviikkona 5. toukokuuta uutisoitiin, että 26-vuotias ruotsalainen rap-artisti C.Gambino ammuttiin kuoliaaksi Ruotsin Göteborgissa. Mediatietojen mukaan C.Gambinon hengen vienyt ampumavälikohtaus tapahtui parkkihallissa Selma Lagerlöfsin torilla Göteborgin Hisingenissä tiistai-iltana ennen iltayhtätoista. 

C.Gambino vietiin ampumisen jälkeen ambulanssilla sairaalaan, jossa hän menehtyi saamiinsa vammoihin. 

Ruotsin poliisi sai useita ilmoituksia parkkihallissa tapahtuneesta ampumavälikohtauksesta. Aftonbladet kertoi aiemmin, että yksi ilmoittajista oli C.Gambino. Lehden tietojen mukaan räppäri soitti itse hätäkeskukseen ja kertoi, että häntä on ammuttu. Aftonbladetin mukaan räppäri sanoi hätäpuhelussa, että laukausten yhteydessä paikalta poistui vaalea auto.

SVT:n mukaan myös silminnäkijät ovat kertoneet autosta, joka olisi kaasuttanut ampumisen jälkeen pois tapahtumapaikalta. Poliisi kertoi etsivänsä tapaukseen liittyen hopeanväristä Volvo V70 -autoa.

Aftonbladetin mukaan Ruotsin poliisi kertoi torstai-iltapäivällä, että Hisingenissä oli tapahtunut autopalo. Lehtitietojen mukaan poliisi selvittää parhaillaan mahdollista yhteyttä autopalon ja räppärin kuoleman välillä. Poliisi ei ole vahvistanut, onko palanut auto hopeanvärinen Volvo V70.

Poliisin mukaan C.Gambino asui lähellä parkkihallia, jossa hänet ammuttiin. Poliisin tiedottaja on aiemmin kertonut poliisin epäilevän, että ampuja tai ampujat odottivat räppäriä parkkihallissa.

Kasvomaskin taakse piiloutuva C.Gambino palkittiin Vuoden hip hop -artistina Ruotsin musiikkialan Grammis-gaalassa toukokuussa. Hän julkaisi viimeisimmän singlensä Sista Gång vain muutamaa päivää ennen kuolemaansa. 

Lue myös:

    Uusimmat