Mikko Rantanen jäi ruotsalaiskolossin jyrän alle – ikävät seuraukset

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen loukkaantui ikävästi ottelussa Edmontonia vastaan, kun Oilers otti voiton lukemin 6–2.

Toisessa erässä Rantanen sai kiekon omalla puolustusalueellaan, eikä huomannut takaa tulevaa ruotsalaiskolossi Mattias Ekholmia, joka taklasi suomalaista kovaa laidan tuntumassa. Rantanen kaatui tilanteessa jäähän, nousi lopulta ylös ja hoippui omin jaloin vaihtoaitioon huoltajan tukemana. Rantanen oli selvästi pois tolaltaan taklauksen jälkeen eikä palannut enää kaukaloon tärskyn jälkeen.

Ruotsalaispuolustaja Ekholm ei ole mikään pikkukaveri, sillä pituutta puolustajalla on neljä senttiä vajaa kaksi metriä ja painoa yli sata kiloa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Coloradon valmentaja Jared Bednar kommentoi Rantasen tapausta ottelun jälkeen.

– Häntä taklattiin eikä hän pystynyt jatkamaan sen jälkeen. Hänen tilaansa arvioidaan jonkin aikaa, Bednar osasi sanoa suomalaisen tilanteesta Sportsnetin mukaan.

Rantanen ehti saalistaa ottelussa yhden syöttöpisteen ensimmäisessä erässä. Suomalainen on takonut tällä kaudella jo tehot 40+62=102, jolla hän on koko sarjan pistepörssissä kuudentena.

Myös Coloradon Artturi Lehkoselle kirjattiin syöttöpiste.

Lue myös:

    Uusimmat