Ruotsin hiihtäjätähdellä kivuliaita ongelmia – hätiin tulleelta äidiltä paljastus ladunvarresta: "Hän vain kirkui"

1:43
Frida Karlsson oli hyvin tunteikkaassa tilassa Rukan maailmancup-kisan jälkeen viime marraskuussa – MTV Urheilun kysymys Therese Johaugista oli liikaa.

Hiihtäjätähti Frida Karlsson joutui jättämään 30 kilometrin kisan kesken Ruotsin mestaruuskisoissa sunnuntaina. 

Karlsson oli kisassa toisena, kun hän yhtäkkiä katosi ladulta reilun kymmenen kilometrin jälkeen. Oberstdorfin MM-kisoissa kaksi hopeaa ja pronssin saavuttanut Karlsson joutui keskeyttämään jalkavaivojen takia. 

21-vuotias hiihtäjätähti kertoi kärsineen krampeista luukalvoissaan. Aftonbladet selvitti Karlssonin vointia myös tämän Mia-äidiltä, joka auttoi tytärtään ladun varressa. 

– Hän vain kirkui metsässä. Yritin hieroa ja venyttää hänen jalkojaan. Sitten meidän piti lainata autoa, Mia Karlsson selvitti. 

– En ole koskaan käsitellyt noin kireitä lihaksia. 

Karlsson oli tuntenut kipuja jo sprinttiviestissä aiemmin, mutta halusi tästä huolimatta startata sunnuntain kisaan. Jalkavaivat ovat kiusanneet häntä läpi kauden. Jalkojen teippaaminen ja linimentin käyttö ovet tulleet hänelle tutuksi. 

– Minun on selvitettävä tämä ongelma. Se on tällä hetkellä kovin vastustajani, kautensa sunnuntaina päättänyt Karlsson summasi Expressenille.  

Ebba Andersson voitti Ruotsin mestaruuden voitti lähes kahden minuutin marginaalilla. Hopeaa sai Jonna Sundling ja pronssia Charlotte Kalla.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja