Viestissä romahtanut Frida Karlsson näki tähtiä ladulla, Therese Johaugilta suora mielipide ruotsalaistähden kunnosta – "Olisin lähtenyt kotiin"

Ruotsin tähtihiihtäjä Frida Karlsson romahti pahasti omalla viestiosuudellaan naisten lauantaisessa olympiaviestissä. Karlssonin kehno kisakunto kummastuttaa myös Therese Johaugia.

Ruotsi nappasi viestipronssia lyötyään Suomen jännittävässä loppukiritaistelussa. Ruotsi näytti jo putoavan mitalitaistelussa, kun Frida Karlsson hyytyi totaalisesti kolmannella osuudella ja lähetti Jonna Sundlingin ankkuriosuudelle peräti 17 sekuntia kolmantena olleen Suomen jälkeen.

Sundling onnistui kuitenkin nostamaan Ruotsin upean hiihtonsa turvin kolmanneksi.

Karlsson myönsi rehdisti Aftonbladetille, että lauantain viesti pisti ruotsalaisen todella koville.

– Olin tänään joukkueen huonoin. En tuntenut käsiäni enkä jalkojani. Näin tähtiä. Jonnan brutaali viimeinen osuus vei meidät tänään pronssille, Karlsson toteaa Aftonbladetin mukaan.

Karlssonia pidettiin ennen Pekingin olympiakisoja yhtenä mitalisuosikkina monille matkoille. Olympialaiset ovat kuitenkin olleet ruotsalaistähden osalta suuri pettymys, eikä Karlsson ole pystynyt taistelemaan mitaleista oikein millään matkalla.

Myös Therese Johaug otti kantaa Karlssonin kehnoon kisakuntoon. Vastaavassa tilanteessa Johaug olisi itse tehnyt radikaalin ratkaisun.

– Frida ei ole kunnossa. Hän on täysin eri versio itsestään. On tärkeää, että hän kuuntelee kroppaansa ja miettii, mikä on järkevintä loppukautta ajatellen. Jos minä olisin hän, olisin lähtenyt kotiin, Johaug sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat