Ruotsalaisseura jahtaa kolmea Liigan tähtipelaajaa: "Hankimme pelaajan, joka nostaa tasoamme"

Ruotsalaislehti Expressenin ja Getle Dagbladin mukaan jääkiekon SHL:ssä pelaava Brynäs IF havittelee kolmea pelaajaa Suomen Liigasta. Seuran urheilutoimenjohtaja kävi tarkkailemassa pelaajia viime perjantaina.

Expressen siteeraa jutussaan Getle Dagbladia, joka kertoo Brynäsin urheilujohtaja Andreas Dackellin käyneen perjantaina seuraamassa kolmea pelaajaa Suomessa. Lehden mukaan Brynäs on kiinnostunut Kouvolan KooKoon Malte Strömwallista ja Miikka Pitkäsestä sekä Helsingin IFK:n Erik Thorellista.

Strömwall on pistepörssin kolmantena tehtyään 41 ottelussa tehot 19+22=41. Pitkäsellä 44 pelistä kasassa on 13+20=33. Sensaatiomaisesti pelannut ruotsalaishyökkääjä on joukkueensa tehokkain pelaaja, Pitkänen puolestaan sisäisen pistepörssin kolmas.

KooKoo on valahtanut sijalle 13 ja matkaa pudotuspeleihin vievään kymmenenteen sijaan on seitsemän pistettä. 

– He ovat listallamme. Siinä on ehdottomasti kaksi hyvää pelaajaa. Ei ole muuta sanottavaa, Dackell vahvti Gefle Dagbladille.

IFK:ta edustava Thorell kiinnostaa myös ruotsalaisseuraa. Hyökkääjä on tehnyt 35 otteluun tehot 15+17=32 ja kuuluu joukkueensa kärkipelaajiin.

– Olen sanonut aikaisemmin, että sen täytyy tuntua meille oikealta. Hankimme pelaajan, joka nostaa tasoamme. Sellaisia ei ole montaa markkinoilla.

Lue myös:

    Uusimmat