Mainos

Ruotsalaisoperaattorin markkinointiin mutkia

Viranomaiset haluavat verkostomyyntiin panostavalta ruotsalaisoperaattorilta lisätietoja sen rahankeruusta. Teleoperaattori etsii Suomesta markkinoita.

Wap-puhelin

Viranomaiset edellyttävät, että verkostomarkkinoinnilla kännykkäliittymiä kauppaava ruotsalainen Seven International -yhtiö toimittaa osakeantiesitteen Rahoitustarkastukseen tarkastettavaksi. Vasta sen jälkeen yhtiö voi jatkaa osakkeidensa markkinointia.

Jälleenmyyjilleen osakkeita markkinoiva Seven ei ole esitettä vielä toimittanut, kertoo Helsingin Sanomat. Helsingin Sanomien toimitukseen on tullut lukuisia yhteydenottoja ihmisiltä, jotka kertovat yhtiön kauppaavan 400 euron markkinointipakettia ja siihen liittyvää 300 euron osakepottia Helsingin kaduilla ja kapakoissa.

Suoramarkkinoijien mukaan Sevenillä on operaattorisopimus Radiolinjan kanssa. Radiolinja kuitenkin kiistää operaattorisopimuksen olemassaolon.

Sevenin toimitusjohtaja Ola Bartholdson vakuuttaa HS:lle yhtiön toimittavan antiesitteen viranomaisille ensi viikolla. Toimitusjohtajan mukaan neuvottelut operaattorisopimuksesta Radiolinjan kanssa ovat pitkällä.

Satojatuhansia asiakkaita jo lähikuukausina?

PGFree, jonka emoyhtiö on Seven International, uskoo saavansa Suomesta 200 000 matkapuhelinasiakasta vuoden 2004 loppuun mennessä.

- Olemme nostamassa tavoitelukuamme Suomen suhteen, koska uskon, että saavutamme 200 000 asiakkaan määrän mahdollisesti jo muutamassa kuukaudessa, Bartholdsson sanoi esitellessään yhtiönsä markkinoilletuloa eilen Helsingissä.

Suomi on Bartholdssonin mukaan ensimmäinen maa, missä PGFree lähtee täysipainoisesti mukaan matkapuhelinmarkkinoille, sillä noin 95 prosenttia yhtiön asiakkaista muissa Pohjoismaissa on lankapuhelinasiakkaita. Suomessa PGFree ei aio lähteä lainkaan lankapuhelinbisnekseen perinteisten puhelinyhtiöiden vahvan markkina-aseman vuoksi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.