Ruotsalaiskiekkoilija sai koronaan viittaavia oireita pelimatkalla bussissa – sitten tuli tyly käsky

Kun koronaoireet iskevät, ei ainakaan Djurgårdenin SHL-joukkueessa jätetä mitään sattuman varaan. 

Djurgårdenilla oli kahdeksan pelaajaa sivussa, kun se kohtasi Leksandin vieraskaukalossa. Yksi heistä oli Sebastian Strandberg, joka kyllä lähti muiden mukana joukkueen bussissa kohti Leksandia. 

Noin 40 kilometriä ennen kaupunkiin saapumista joukkueen johto teki päätöksen, kun Strandberg alkoi oirehtia. Varotoimenpiteenä hänet jätettiin matkan varrelle Borlängen kaupunkiin, josta 28-vuotias sentteri lähti joukkueen edustajan kanssa takaisin kotiin vuokra-autolla. 

– Meillä on linja, että joukkueessa on vain täysin terveitä pelaajia. Hän näytti vähän riutuneelta, ja jätimme hänet kyydistä, joukkueen valmentaja Robert Ohlsson sanoi Sportbladetissa

Strandberg lähti koronavirustesteihin, kun muut suuntasivat peliin. Djurgården johti ottelua jo 2–0, mutta Leksand tuli takaa ja voitti 3–2.

Jotta kaikki menisi viimeisen päälle protokollan mukaan, ottelun lehdistötilaisuuskin peruutettiin tartuntauhan takia. Leksandin valmentaja Björn Hellkvist käytti Tegera Arenan uumenissa kasvomaskia varmuuden vuoksi. 

– Rankka häviö. Meillä oli peli käsissä, mutta emme pelanneet loppuun asti. Me jänistimme, Djurgårdenin valmentaja Ohlsson sanoi SHL:n verkkosivuilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja