Ruokailu strippiklubilla hautajaisten jälkeen? Erityisluvan saaneella NBA-tähdellä paljon selitettävää

Los Angeles Clippers -pelaaja Lou Williamsille myönnettiin lupa lähteä Floridan Orlandossa sijaitsevasta kuplasta, jossa koripalloliiga NBA aikoo viedä kautensa loppuun. Williams osallistui amerikkalaismedia ESPN:n mukaan hautajaisiin, mutta nyt NBA tutkii pelaajan toiminnan matkan aikana julkaistun valokuvan takia.

Torstai-iltana Instagramissa julkaistiin kuva, jossa Williams on Atlantassa sijaitsevalla Magic City -strippiklubilla. Hän piteli kädessään drinkkiä ja naamallaan NBA:n kasvosuojusta. Kuvan julkaisi yhdysvaltalaisräppäri Jack Harlow, joka poisti kuvan myöhemmin.

ESPN:n mukaan Williams, 33, on kertonut NBA:lle, että kyseessä oli vain klubilla tapahtunut ateriointi hautajaisten jälkeen.

– Kysykää keneltä tahansa joukkuetoveriltani, mikä on lempiravintolani Atlantassa. Kukaan ei biletä. Rauhoittukaa, NBA:n parhaaksi kuudenneksi pelaajaksi kolmesti valittu Williams kirjoitti perjantaina Twitterissä.

Williams on palannut Orlandoon, jossa hän on ensi alkuun neljä päivää eristyksissä. Hänelle tehdään päivittäin koronavirustesti.

Clippers-valmentaja Doc Rivers oli pettynyt suojattinsa toimintaan. NBA-joukkueet pelaavat Orlandossa tällä hetkellä harjoituspelejä.

– En pysty sanomaan paljoakaan hänen reissustaan. Ne valokuvat ilmestyivät ja ne ovat luonnollisesti asia, jota emme halua nähdä, Rivers sanoi.

NBA-kausi jatkuu Suomen aikaa perjantaiyönä. Clippers lukeutuu liigan voittajasuosikkeihin.

Lue myös:

    Uusimmat