Huonosti ajoitettu Fortnite-pelihetki aiheutti raivokohtauksen – tähtipelaaja teki kantansa selväksi baseballmailan kanssa

Baseballpelaaja Carlos Santana on tehnyt paljastuksia Philadelphia Philliesin romahduksesta syyskaudella 2018. 

Philliesin nuori joukkue porskutti komeasti MLB:ssä viime kesänä, mutta syyskuun saldo kahdeksan voittoa ja 20 tappiota käänsi hienon kauden suunnan. 

Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva Santana, 32, on nyt kommentoinut tuota ajanjaksoa ESPN:lle. Kokenut ja palkittu ykköspesän vahti oli nähnyt muutaman joukkuetoverin pelaavan suosittua Fortnite-peliä joukkueen klubitilassa kesken Atlanta-ottelun.

Kun Phillies oli hävinnyt yhdeksännen ottelun peräkkäin syyskuun loppupuolella, Santana nappasi työvälineen käteensä ja paukutti pelaamiseen käytetyn television pirstaleiksi baseballmailalla. 

– Näin muutaman pelaajan – en halua sanoa heidän nimiään – pelaavan videopelejä kesken ottelun. Olimme hävinneet liian monta ottelua, ja minusta tuntui, etteivät he olleet siitä huolissaan. He eivät kunnioittaneet joukkuetovereitaan, valmennusta ja seurajohtoa. En ole luonteeltani tällainen, mutta olin vihainen, sillä halusin korjata tilanteen, Santana kommentoi. 

Phillies johti divisioonaansa vielä elokuun puolivälissä, mutta kauden päätyttyä joukkueen voittosuhde oli alle 50 prosenttia. Se jäi pudotuspelien ulkopuolelle. 

Joukkueen manageri Gabe Kapler on ESPN:n mukaan nimennyt 13 pelaajan joukon määrittelemään joukkueen sisäiset käytännöt, jotta vastaavilta kohtauksilta vältyttäisiin. Yksi näistä pelaajista on Jake Arrieta

– Tietyt säännöt ja rajat pitää olla. Jossain vaiheessa keskittyminen pitää siirtää tulevaan otteluun. Jotkut pelaajat tykkäävät katsota ohjelmia puhelimiltaan (ennen ottelua). Se on minulle ok. Enkä välitä siitäkään, jos joku haluaa pelata Fortnitea puoli tuntia ennen ottelua. Jos se saa sinut keskittymään, en välitä. Mutta kesken ottelun? Se on eri tarina, Arrieta summaa. 

Santana kaupattiin Seattle Marinersiin 3. joulukuuta ja vain muutama päivä myöhemmin Clevelandiin, jossa hän on pelannut aiemmin kahdeksan kauden ajan.


Lue myös:

    Uusimmat