Rumer Willis jakoi suloisia otoksia isästään Bruce Willisistä lapsenlapsensa kanssa: "Vaalin loppuelämäni"

Bruce Willisin tytär Rumer Willis sai tyttären huhtikuussa 2023. 

Näyttelijä Bruce Willis, 68, piteli esikoisensa Rumer Willisin, 34,tytärtä Louettaa Yhdysvaltain isänpäivänä 18. kesäkuuta. Rumer julkaisi tapaamisesta ihastuttavia kuvia Instagramissa. 

– Kun näin isäni pitelevän tytärtäni tänään, se on jotain, jota vaalin loppuelämäni. Hänen suloisuutensa ja rakkautensa häntä kohtaan oli niin puhdasta ja kaunista. Isä, olen niin onnekas saadessani sinut ja niin on Loukin. Kiitos, että olet hölmöin, rakastavin ja siistein isä, jota tyttö voi pyytää. Paras tyttöisä ikinä, Rumer kirjoitti. 

Kuvia voit selata nuolesta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Louetta syntyi huhtikuussa 2023 ja hänen isänsä on Rumerin poikaystävä Derek Richard Thomas, jota Rumer onnitteli julkaisussaan tämän ensimmäisenä isänpäivänä. 

– Kiitos, että rakensit Loulle kauniin puutarhan, jossa voi pelata ja syödä. Kiitos, että täytät talon musiikilla hänen kuultavaksi. Kiitos kaikista myöhäisillan vaipanvaihdoista ja hölmöistä kasvoista. Olen niin kiitollinen, että tytöllämme on isä, joka rakastaa häntä niin paljon, ja joku niin typerä ja outo, että hän tietää, että hänkin voi olla. Kiitos mahtavimmasta tytöstä, jonka voin villeimmissä unelmissani kuvitella. Rakastamme sinua, Rumer kirjoitti. 

Bruce sai afasiadiagnoosin vuonna 2022, ja helmikuussa 2023 hänen perheensä kertoi tähden kärsivän dementiasta. Tällä hetkellä Bruce ei enää tee näyttelijäntyötään.

Bruce on nykyisin naimisissa Emma Heming Willisin kanssa ja heillä on kaksi tytärtä: Mabel Ray, 11, ja Evelyn Penn, 8. Brucella ja hänen entisellä vaimollaan näyttelijä Demi Moorella, 60,  on Rumerin lisäksi tyttäret Tallulah, 29, ja Scout, 31. Koko poppoo on yhtä suurta perhettä ja viihtyvät toistensa kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat