Rumer Willisin tytär täytti vuoden – jakoi hellyttävän kuvan pikkuisestaan isänsä Brucen kanssa

Bruce Willisin esikoistyttären Rumerin tytär Louetta täytti vuoden. 

Näyttelijän työstään eläköityneen Bruce Willisin, 69, esikoistytär Rumer, 35, juhli tyttärensä Louettan, eli Loun, 1-vuotissyntymäpäivää 18. huhtikuuta. Rumer jakoi kuvakimaran tyttärestään Instagramiin

– Voi pieni, herkkä tyttäreni, en voi uskoa, että olet 1-vuotias. Viimeisin vuosi on ollut elämäni paras. Lou, en ole koskaan tuntenut vastaavaa rakkautta kuin sinun. Olet herkullisin, kaunein, viisain, hauskoin ja suloisin tyttö, jonka tiedän, Rumer kirjoitti. 

Rumer jakoi kuvia tyttärestään tämän ensimmäisenä syntymäpäivänä. Brucen ja Loun yhteiskuva on karusellin yhdeksäs otos. Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Rumer kertoi tyttärensä hymyn olevan lähes sokaiseva, koska se on niin maaginen. Loun nauru on äitinsä lempiääni koko maailmassa. 

– Pienet suudelmasi ovat paras herätys. Rakastan sinua niin syvästi, pieni tyttäreni. En malta odottaa, mitä seuraava vuosi tuo tullessaan, Rumer jatkoi. 

Rumer kiitti julkaisussa äitiään Demi Moorea, 61, siskojaan Scoutia, 32, ja Tallulahia, 30, siskopuoliaan Mabelia, 12, ja Evelyniä, 9, sekä isäänsä Brucea ja tämän vaimoa Emma Heming Willisiä, 45, läsnäolosta Loun elämässä. Niin ikään Rumer kirjoitti kiitoksen kumppanilleen ja Loun isälle Derek Richard Thomasille ja tämän isälle Eric Buterbaughille.

– Kiitos Derek elämäni suurimmasta lahjasta. Hän on niin onnekas saadessaan sinut isäkseen, Rumer kirjoitti. 

Lue myös:

    Uusimmat