Marja Hintikka ja Ile Uusivuori juhlivat 13. hääpäiväänsä – eräs toinenkin julkkispari meni naimisiin samana päivänä

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori päättivät kivi-paperi-sakset -mittelöllä Kultainen Venla -gaalailtansa jatkumisesta 0:25
Marja Hintikka ja Ile Uusivuori päättivät kivi-paperi-sakset -mittelöllä Kultainen Venla -gaalailtansa jatkumisesta vuonna 2024.

Juontajat Marja Hintikka ja Ile Uusivuosi menivät naimisiin 2. heinäkuuta vuonna 2011.

Juontajapariskunta Marja Hintikka ja Ile Uusivuori  on ollut naimisissa 13 vuotta, sillä pari asteli avioon 2. heinäkuuta vuonna 2011. Hintikka julkaisi juhlapäivän kunniaksi kaksikosta kuvia Instagramiin ja kertoi samalla mielenkiintoisen faktan heidän hääpäivästään. 

– Meidän häitämme vietettiin tismalleen samana päivänä kuin Monacon [ruhtinas] Albertin  ja [ruhtinatar] Charlenen. Ehkä siitä syystä olen seuraillut näiden maailmankuulujen hääpäiväkaimojen vuoristoratamaista matkaa. Ruhtinasparia koskevia uutisia lukiessa pilkahtaa usein mieleen, että onpa meillä ihanan tavallista, Hintikka kirjoitti. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tavallisuuden taika onkin se, josta haluaisin tänä hääpäivänä muistuttaa. Sosiaalisessa mediassa ja tämän ajan elämyksellistä visuaalisuutta täynnä olevassa kulttuurissa saattaa tulla olo, että hyvä rakkaus ja parisuhde olisi jonkinlaista säihkettä, glamouria sekä äärikokemuksia. Ja sitten välissä huimaa draamaa. Ei ole, Hintikka jatkoi. 

Hän korosti, että hyvä rakkaus on juuri kykyä elää rauhassa yhdessä ihan tavallista arkea.

– Se on hymyjä, haleja, ymmärrystä. Ja epäuskoisia, välillä naurunsekaisia, päänpudisteluja arjen satoja kierrepalloja ja aikatauluja selvitellessä. Hyvä rakkaus on sitä, että tämän kaiken tavallisen puurtamisen keskellä me valitsemme toisemme, Hintikka kirjoitti koskettavasti rakkaudesta.

Hintikalta ja Uusivuorelta on kysytty, miten he aikovat viettää hääpäiväänsä. Vastauksesta voisi päätellä, että hyvin tavallisesti. 

– Olemme aivan tavallisesti lasten kanssa ja otetaan vähän spessummat laiturikahvit britakakun kera. Ja lämmitetään sauna ihanimman Ilen kanssa, Hintikka kirjoitti. 

Pariskunnan rakkaustarina sai aikoinaan alkunsa, kun he olivat samassa työpaikassa. Sekä Hintikka että Uusivuori työskentelivät radiojuontajina YleX-kanavalla. Työpaikkaromanssista alkanut suhde syveni pian rakkaudeksi.  

– Silloin, kun me aloimme olla yhdessä, yritimme kyllä salailla suhdetta. Ajattelimme, ettei kukaan huomaa, mutta tietenkin kaikki huomasivat, Hintikka muisteli aikaisemmin MTV Uutisille. 

Pariskunnalla on kolme lasta. 

Lue myös:

    Uusimmat