Monacon ruhtinasparin 6-vuotias prinsessa Gabriella loukkaantui – liikkuu pyörätuolilla

Monacon suloiset kaksoset Gabriella ja Jacques ihastuttivat ristiäispäivänään keväällä 2015 - katso valloittava video pikkukuninkaallisista!

Monacon prinsessa Gabriella, 6, liikkui viikonloppuna pyörätuolissa ja jalka kipsattuna, kun hän osallistui koiranäyttelyyn yhdessä kaksoisveljensä ja muiden sukulaistensa kanssa.

Edelleen Etelä-Afrikassa terveyshuolien vuoksi oleva Monacon ruhtinatar Charlene ikävöi kovasti 6-vuotiaita kaksosiaan Jacquesia ja Gabriellaa

Charlene julkaisi Instagram-tilillään viikonloppuna useamman kuvan, joissa pienet kaksoset osallistuivat Monacossa vuotuiseen koiranäyttelyyn tätinsä prinsessa Carolinen ja serkkujensa Charlotte Casiraghi-Rassamin ja Melanie-Antoinette de Massyn seurassa.

Monen huomio kiinnittyi kuvissa siihen, että 6-vuotias prinsessa Gabriella istuu kuvissa pyörätuolissa. Pienen kuninkaallisen oikeassa jalassa komeilee pinkki kipsi.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista:

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Kaksoset aloittivat uuden kouluvuoden viikko sitten maanantaina. Hovi ei ole kommentoinut, millaisessa tilanteessa pieni prinsessa loukkasi jalkansa, mutta People-lehden luotettavaksi kuvaileman lähteen mukaan kyseessä olisi vain venähdys tai revähdys, joka olisi tullut prinsessan kaaduttua leikkien yhteydessä.

Svensk Damtidningin mukaan puheet venähdyksestä tai revähdyksestä ovat kuitenkin herättäneet hämmästystä.

– Kuka lääkäri määrää jalan kipsattavaksi venähdyksen takia, kun venähdyksen takia jalkaa ei välttämättä edes sidota? People-lehden kommentteja on ruotsalaislehden mukaan kummasteltu.

Iloiselta ja hyvinvoivalta kuvissa näyttänyt prinsessa Gabriella vaikuttaa olevan hyvin vauhdikas 6-vuotias. Kun ruhtinas Albert vieraili kaksosten kanssa Charlenen luona Etelä-Afrikassa hiljattain, varasti pienen prinsessan hiustyyli välittömästi huomion perhekuvissa.

– Gabriella päättyi leikata itse hiuksensa. Sori Bella, tein parhaani korjatakseni sen kuntoon, Charlene paljasti.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Myös ruhtinas Albert vihjasi tyttärensä olevan melkoinen persoona, kun hän lausui tästä muutaman sanan viime vuonna kaksosten syntymäpäivien tienoilla.

– Gabriella – hän on arvaamaton, sen voin sanoa! Hänellä on jo mahtava huumorintaju sekä kyky esiintyä, isä paljasti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja