Roskaruoka ei olekaan enää epäterveellistä!

Hyvää ruokaa rakastava blogisti ennustaa, että niin kutsutun ”roskaruoan” kotikokkailun suosio nousee vuonna 2014. Maistuvatko burgerit, meksikolainen, pizza ja kebab kotona kokattuna paremmalta? Ainakin ne ovat laadukkaita.

Makuja.fi:n Sivumaku-blogisti uskoo, että tulevana vuonna kotona kokkaillaan entistä enemmän ravintoloista tuttua pikaruokaa, pizzoja, burgereita ja kebabia.

– Burgerit ja meksikolainen ovat olleet maailmalla nosteessa jo jonkin aikaa, ja hiljalleen ne molemmat ovat rantautumassa Suomeenkin. Gourmet-pizzojen ja -burgereiden kautta porukka on huomannut, että kyseessä on ihan kunnon ruokalajit, jotka voivat maistua muultakin kuin mätöltä. Raaka-aineiden laadun arvostus on noussut, mikä heijastuu myös katuruokiin. Suomessakin on jo nähty ravintoloiden kilvoittelevan maan parhaasta burgerista ja se jos mikä avaa kotikokkienkin silmiä ennen niin parjattuihin herkkuihin, bloggaaja Jani Kinnunen taustoittaa.

"Lopeta aivojesi huijaaminen!"

– Pikaruokaketjut ovat pilanneet lukuisten hyvien ruokalajien maineen ja koko olemuksen ihmisten mielissä. Keinotekoisilla aromeilla, aromivahventeilla ja makeuttajilla on pahvinen ruoankappale saatu herättämään aivojen alkukantainen makean- ja rasvanhimolle herkkä keskus, blogissa kirjoitetaan.

– Lopeta aivojesi huijaaminen ja tarjoa aitoa kamaa, koska tässä seuraa ilouutinen. Niin kutsuttu roskaruoka ei oikeasti ole epäterveellistä! Se tosin vaatii omaa kokkailua. Helppoa sellaista. Lupaan, että näillä resepteillä saat aikaiseksi parempia makuja kuin missään roskaruokapaikassa on tarjolla. Lisäksi ymmärrät, miltä pikaruokaherkkujen kuuluisi oikeasti maistua, Jani lupaa blogissaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja