Rosanna Kulju poistatti huulitäytteensä – kuvat ennen ja jälkeen: "Olen tosi tyytyväinen"

8:32
Hallitseva Miss Helsinki Inna Tähtinen ja kisan järjestävä Rosanna Kulju MTV Uutiset Livessä.

Rosanna Kulju ei poissulje sitä mahdollisuutta, että hän vielä joskus laittaisi huuliinsa täytettä. Sen aika ei ole kuitenkaan vielä.

Miss Helsinki -kilpailun järjestäjä ja somevaikuttaja Rosanna Kulju otti ensimmäisen kerran huulitäytettä vuonna 2015. Tuosta alkoi vuosien kierre, ja Kulju kävi tasaisin väliajoin täyttämässä huuliaan. Viimeiseen kahteen vuoteen Kulju ei ole käynyt huulioperaatiossa.

Hiljalleen huulista alkoi tulla epätasaiset, koska täyteaine poistui eri aikaan ja eri kohdista. Lopulta Kulju päätti, että nyt hän luopuu huulitäytteistään. Hänen piti tarkkaa harkita, milloin hän tekee sen, koska monille saattaa jäädä operaation jälkeen huuliin isot mustelmat. Kulju oli kuitenkin niin onnekasta, että muistoksi jäi pieni mustelma, joka paranee ajan kanssa.

– Huulitäytteet ovat kierre. Niihin saattaa vuosien jälkeen tulla arpikudosta ja olla sen vuoksi epätasaiset, Kulju kertoo MTV Uutisille.

Kulju kävi eilen maanantaina operaatiossa poistattamassa huulitäytteensä. Hän laittoi uusista huulista Instagram Tarinat -osioon kuvan ja on sen jälkeen saanut paljon kehuja someseuraajiltaan.

– Olen tosi tyytyväinen, kun olen saanut oman hymyni takaisin ja hampaani näkyy. Tuntui, että aiemmin huuli oli koko ajan hampaiden päällä.

– Olen saanut valtavan määrän positiivisia viestejä somessa, Kulju iloitsee.

Kulju ei poissulje sitä, että hän joskus laittaisi uudelleen täytettä huuliinsa. Sen aika ei ole kuitenkaan vielä.

– Mahdollisesti joskus, Kulju pohtii.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja