Rosanna Kuljulle tehtiin operaatio sydänongelmien vuoksi – kertoo nyt tunnelmistaan sen jälkeen: "Itkin ja tärisin"

8:32
Rosanna Kulju ja Inna Tähtinen vierailivat MTV Uutiset Livessä.

Rosanna Kulju kertoo operaation menneen hyvin. 

Miss Helsinki -kilpailun järjestäjä ja somevaikuttaja Rosanna Kulju kertoi aiemmin tällä viikolla joutuneensa toimenpiteeseen. Hän on kärsinyt mystisestä sydänongelmasta jo pidemmän aikaa. 

Kulju kertoo nyt tuoreessa Instgram-päivityksessään, että operaatio tehtiin perjantaiaamuna. Kuvassa hän makaa sairaalasängyssä. 

– Kaikki meni hyvin vaikka aamulla itkin ja tärisin jännityksestä salissa. On meillä  Suomessa upeaa hoitohenkilökuntaa, todellakin osaavaa ja sydämellistä porukkaa. 

Kuljulle tehtiin sydämen katetriablaatio. 

– On viimeiset puoli vuotta huomannut korkeita sykkeitä ja muljahteluja rinnassa, hakeuduin kesällä lääkäriin, koska treeneissä syke nousi helposti 220:een. Menin yksityisen kautta ja monien sydänfilmien ja kokeiden yms jälkeen pääsin odotuslistalle tähän toimenpiteeseen. Alkuperäisten tutkimusten mukaan mulla olisi sydämessä ns. synnynnäinen oikorata, joka tänään saatiin onnistuneesti korjattua ja rytmihäiriöiden pitäisi olla mennyttä.

– Mulla oli varmaan 30 lätkää johtoineen ihossa kiinni ja kaikki mahdollinen suojattiin. Mikään ei varsinaisesti sattunut, se kun sydämelle annettiin vauhtia oli epämiellyttävää mutta ei sattunut. Myös se oikoradan sulku poltteli todella jännittävällä vaikeasti selitettävällä tavalla, Kulju kertoo toimenpiteestä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja