Martina Aitolehden ja Sara Siepin halloween-juhlat saivat kritiikkiä sosiaalisessa mediassa – Aitolehti matkusti juhlien jälkeen Espanjaan

10:33
Haastattelussa Martina Aitolehti – Possen yllätys sai silmät kyynelehtimään

Martina Aitolehti ja Sara Sieppi järjestivät perjantaina hulppeat halloween-juhlat, jonne oli kutstuttu lukuisia julkisuudesta tuttuja vieraita.

Illan aikana juhlavieraat pääsivät nauttimaan myös livemusiikista. Juhlissa esiintyi Teflon brothers, Diandra sekä Pihlaja. Juhlatila oli myös somistettu näyttävästi halloween-teemalla ja vieraat pääsivät ottamaan itsestään kuvia kuvausseinän edessä. 

Juhlavieraat julkaisivat aktiivisesti illan aikana videoita omissa somekanavissaan. Vieraslistalla oli muun muassa somevaikuttaja Rosanna Kulju, Miss Suomi ja radiojuontaja Shirly Karvinen, laulajana tunnetut Sini Sabotage ja Leo  Stilmann, sekä näyttelijä Johanna Puhakka. 

Moni utelias silmäpari seurasi bileitä video- ja kuvapäivityksistä. Sen myötä alkoikin kiivas keskustelu somealustoilla siitä, että onko juhlia tällä hetkellä vastuullista järjestää. 

Uudellamaalla ollaan koronaviruksen suhteen kiihtymisvaihteessa, mutta leviämisvaihteen kynnyksellä. Tällä hetkellä yksityistilaisuuksien suosituksena on, että enimmäishenkilömäärä olisi 20. 

Alueellisen tilanteen pääset näkemään THL:n sivuilta. 

Aitolehden julkaiseman Instagram-kuvan yhteydessä on käyty kiivasta keskustelua juhlien järjestemisestä. Osa on sitä mieltä, että tällaisia on vastuutonta järjestää. 

– En käsitä, että virustilanteen ollessa pääkaupunkiseudulla näin paha, pidetään isoja juhlia, joissa turvaväleistä ja maskeista ei ole tietoakaan, Instagram-käyttäjä kirjoittaa. 

– Täysin edesvastuutonta toimintaa, kommenteissa lukee. 

Osa seuraajista puoltaa Aitolehteä ja Sieppiä. 

– Mulla tuli sellainen käsitys, että bileet järjestetty jossain hotellin vip-tiloissa. Mitä pahaa siis tuossa? 

– Bileistä suoraan koneeseen. Kun malttaisi nyt jonkun aikaa, eräs seuraajista toteaa. 

Aitolehti julkaisi lauantai-aamuna Instagram Storiesissa videon, jossa on lentokoneessa maski kasvoillaan. (Storiesit säilyvät Instagramissa 24 tuntia sen julkaisusta.)  Videoilta selviää, että Aitolehti on matkustanut Espanjaan, Marbellaan kaupunkiin. 

MTV Uutiset ei tavoittanut Aitolehteä tai Sieppiä kommentoimaan asiaa. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja