Rosanna Kulju jätti treenaamisen ja nautti elämästään – se näkyi vartalossa: "Mieli on ollut paljon pirteämpi, kun aloin jälleen treenata"

Tällaista on nykymissin arki: Suorassa lähetyksessä Miss Helsinki 2020 Inna Tähtinen ja kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju 8:32
Hallitseva Miss Helsinki Inna Tähtinen ja Rosanna Kulju MTV Uutiset Livessä.

Rosanna Kulju on viettänyt keväällä paljon aikaa perheensä luona Pohjois-Suomessa.

Miss Helsinki -kilpailun luotsaaja ja somevaikuttaja Rosanna Kulju vaihtaa vapaalle viikonloppuna. Kulju kertoi, että luvassa on hemmottelua ja biletystä.

– Aion olla hotellissa itsekin, sillä minulle tulee ystäviä Pohjois-Suomesta. Ajattelimme viettää viikonlopun yhdessä, vähän skumppaa, hyvää ruokaa ravintolassa ja spa-hoitoja. Terassille täytyy myös ehdottomasti päästä, Kulju kertoi Suomen Urheiluhierojaopiston kesäkauden avajaisissa.

Kulju sanoo viihtyneensä pari vuotta sinkkuna. Hän pitää suosittua GRL GANG -podcastia, jossa kertoo avoimesti elämästään. Hän käsittelee podcastissaan kipeitä aiheita, jotka nousevat lähes aina otsikoihin.

– En halua deittailla sellaista miestä, joka kuuntelee minun podcastia tai seuraa minun juttujani. Kerron podcastissa kaiken mahdollisen. Se on toki tietoinen valinta, paljonko jaan siellä asioita.

Kulju suuntasi koronakriisin alussa Pohjois-Suomeen perheensä luokse. Hän jätti treenaamisen vähemmälle ja keskittyi nauttimaan hyvästä ruoasta. Se näkyi vartalossa.

– Vähän harmittaa, kun vedin ensimmäisen kuukauden niin höpöksi. Nautiskelin olostani sohvalla, vaikka kävimme paljon kävelemässä. Minulla on hyvä olla näin, mutta toki kiloja on tullut – niin kuin varmaan kaikilla.

– Mieli on ollut paljon pirteämpi, kun aloin jälleen treenata. Tuntuu myös, että päivässä on paljon enemmän sisältöä.

Lue myös:

    Uusimmat