Rosanna Kulju jätti treenaamisen ja nautti elämästään – se näkyi vartalossa: "Mieli on ollut paljon pirteämpi, kun aloin jälleen treenata"

8:32
Hallitseva Miss Helsinki Inna Tähtinen ja Rosanna Kulju MTV Uutiset Livessä.

Rosanna Kulju on viettänyt keväällä paljon aikaa perheensä luona Pohjois-Suomessa.

Miss Helsinki -kilpailun luotsaaja ja somevaikuttaja Rosanna Kulju vaihtaa vapaalle viikonloppuna. Kulju kertoi, että luvassa on hemmottelua ja biletystä.

– Aion olla hotellissa itsekin, sillä minulle tulee ystäviä Pohjois-Suomesta. Ajattelimme viettää viikonlopun yhdessä, vähän skumppaa, hyvää ruokaa ravintolassa ja spa-hoitoja. Terassille täytyy myös ehdottomasti päästä, Kulju kertoi Suomen Urheiluhierojaopiston kesäkauden avajaisissa.

Kulju sanoo viihtyneensä pari vuotta sinkkuna. Hän pitää suosittua GRL GANG -podcastia, jossa kertoo avoimesti elämästään. Hän käsittelee podcastissaan kipeitä aiheita, jotka nousevat lähes aina otsikoihin.

– En halua deittailla sellaista miestä, joka kuuntelee minun podcastia tai seuraa minun juttujani. Kerron podcastissa kaiken mahdollisen. Se on toki tietoinen valinta, paljonko jaan siellä asioita.

Kulju suuntasi koronakriisin alussa Pohjois-Suomeen perheensä luokse. Hän jätti treenaamisen vähemmälle ja keskittyi nauttimaan hyvästä ruoasta. Se näkyi vartalossa.

– Vähän harmittaa, kun vedin ensimmäisen kuukauden niin höpöksi. Nautiskelin olostani sohvalla, vaikka kävimme paljon kävelemässä. Minulla on hyvä olla näin, mutta toki kiloja on tullut – niin kuin varmaan kaikilla.

– Mieli on ollut paljon pirteämpi, kun aloin jälleen treenata. Tuntuu myös, että päivässä on paljon enemmän sisältöä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja