Rosamund Pike loukkaantui vakavasti uuden fantasiasarjan kuvauksissa – vastanäyttelijä sivalsi oikealla miekalla

2:03
Näin sädehtivänä Rosamund Pike esiintyi Muumilaakso-sarjan punaisella matolla.

Rosamund Piken vastanäyttelijä haavoitti tätä huonosti ajoitetun askeleen johdosta.

Englantilainen näyttelijä Rosamund Pike näyttelee pääosaa uudessa, kirjasarjaan perustuvass Ajan pyörä -fantasiasarjassa. 

Pike on tuttu elokuvista Ylpeys ja ennakkoluulo, Gone Girl sekä Jack Reacher. Suomalaiset saattavat tunnistaa Piken parhaiten kuitenkin uuden Muumilaakso-animaation äänenä. Pike antaa englanninkielisessä versiossa äänensä muumimammalle.

Tuoreimman sarjauutuutensa kuvaukset meinasivat kuitenkin pysähtyä kokonaan, kun Piken vastanäyttelijä löi tätä miekalla.

Huonosti ajoitettu koreografia aiheutti onnettomuuden

Pike koki Ajan pyörä -sarjan kuvauksissa kivuliaan onnettomuuden, minkä vuoksi tämä piti kuljettaa ripeästi sairaalaan.

Daniel Henney, joka näyttelee sarjassa Piken kanssa kertoi onnettomuudesta sarjan Lontoon ensi-illassa.

– Toisella kuvausviikolla Rosamund ja minä ajoitimme askeleen huonosti. Käytän kuvauksissa oikeaa miekkaa tasapainon takia ja sivalsin häntä käteen ja hän huusi ja kaatui. Hän hyppäsi ambulanssiin ja minä autoon ja ajoimme lähimpään ensiapuun Tsekin maaseudulla, Henney kuvailee tilannetta.

Sarja kuvattiin suurimmaksi osin Tsekin tasavallassa.

– Käytimme toisen kuvausviikon yhdessä siihen, että yritimme löytää röntgenhoitajan, jotta saisimme röntgenkuvaa hänen kädestään varmistaaksemme, ettei koko ohjelma ole pulassa. Se oli todellista laatuaikaa. Se oli oikea mahdollisuus meille tutustua toisiimme. Lyhyesti sanottuna kaikki päättyi lopulta hyvin, mutta se oli erikoinen ilta, Henney kertoo.

Henney näyttelee sarjassa Lan Mandragorania, Piken Moiraine-hahmon vartijaa. Sarja perustuu Robert Jordanin samannimiseen kirjasarjaan. Sarjan ensi-ilta on Amazon Prime Video -suoratoistopalvelussa marraskuussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja