Roope Salminen poseeraa ilman paitaa – Ernest Lawsonilta naseva kommentti: "Seuraavassa kuvassa näkyy enää sun nänni"

Roope Salminen nauttii upeista maisemista.

Median monitoimimies Roope Salminen on pitänyt hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa lapsensa syntymän jälkeen. Nyt hän on kuitenkin kuluneen viikon aikana raottanut elämäänsä jälleen Instagram-seuraajilleen

Salminen julkaisi kuvan, jossa poseeraa laiturin nokassa upeissa maisemissa. Viihdekonkari onkin onkin uskaltautunut heittämään pois vaatteet  ja pistänyt päälleensä kesäiset uimasortsit. 

 – Jos oisin ottanu pleikkarin mukaan ni täält ei tarvis lähtee ikinä, hän kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Salminen on merkannut kuvan sijainniksi numerosarjan, joka on postinumero Lappeenrannassa.

Salmisen ystävä ja kollega Ernest Lawson on kirjoittanut nasevan vastauksen miehen kuvaan. Lawson viittanee tiettävästi kommentillaan ystävänsä aiempaan kuvaan, joka on otettu samanlaisesta miljööstä. 

– Jos nää sun feedin kuvat zoomaantuu tätä tahtia, nii seuraavassa kuvassa näkyy enää sun vasen nänni. T. toiveajattelija.

Salminen julkaisi kuvan muutama päivä sitten samantyylisistä maisemista järvenrannalta. 

Salminen ja hänen avopuolisonsa Helmi-Leena Nummela saivat esikoislapsensa huhtikuun puolessa välissä. 

Salminen julkaisi tuolloin yhteiskuvan pienokaisen kanssa ja kertoi samassa, että kyseinen päivitys tulee olemaan ainoa laatuaan. 

– Koska raskausmahaa ja sen vääjäämätöntä katoamista on mahdotonta peittää, niin tähän raskauteen on pitänyt ottaa joku kanta. Minua ei ole yhtään haitannut julkisesti kertoo miten innoissani, valmis ja täynnä rakkautta olen. Nyt alkaa kuitenkin uuden ihmisen oma elämä, johon minulla ei ole oikeutta, hän kirjoitti.

Salminen paljasti Joonas Normdan Show'n vieraana juuri ennen pienokaisen syntymää, ettei isäksi tuleminen jännitä häntä. 

– Ei jännitä yhtään. Olen erittäin valmis. Olen itse ollut paikalla, kun mun faija on kasvattanut mut, Salminen mietti. 

– Kyllä koen, että tiedän miten se pitää tehdä. Joka tapauksessa tulen tekemään virheitä ja se kuuluu asiaan, hän lisää.

Lue myös:

    Uusimmat