Roope Salminen avautuu kovin sanoin suvustaan: "Uskon esimerkiksi alkoholiongelmani olevan äidin puolelta peritty"

Roope Salminen avautuu kovin sanoin – kertoo, mitä piirteitä uskoo perineensä äitinsä suvusta 0:38
Roope Salminen avautuu kovin sanoin – kertoo videolla, mitä piirteitä uskoo perineensä äitinsä suvusta

Roope Salminen kertoo Sukuni salat -ohjelmassa pelkäävänsä, että hänen negatiiviset piirteensä ovat peruja hänen äitinsä puolen suvusta. 

Roope Salminen selvittää äitinsä puolen sukuun liittyviä asioita Sukuni salat -ohjelmassa. Heti ohjelman alkuun Salminen kertoo juontaja Marja Hintikalle, että hänen biologisen äitinsä Minna Turusen suku ja sen historia ovat jääneet hänelle erittäin pimentoon.

Lapsuutensa ja nuoruutensa Salminen kasvoi isänsä Eppu Salmisen ja tämän silloisen puolison Riitta Havukaisen perheessä. Hänen suhteensa omaan biologiseen äitiin ovat olleet pitkään hyvin etäiset. 

Salminen kertoo ohjelmassa pelkäävänsä, että on perinyt äitinsä suvun puolelta piirteitä, joista ei itsessään pidä. 

– Rehellinen vastaus on, että uskon esimerkiksi alkoholiongelmani olevan äidin suvun puolelta peritty. Ylipäätään tosi moni mun sellainen piirre, mistä en välttämättä ole ihan superylpeä, on sellainen, mitä ehkä vähän heijastelen siihen äidin puolen sukuun muutenkin, Salminen kertoo. 

Katso yllä olevalta videolta, mitkä negatiiviset piirteet Roope Salminen uskoo perineensä äitinsä puolen suvulta. 

Sukuni salat MTV3-kanavalla ja maksuttomassa mtv-palvelussa sunnuntaisin kello 20. Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat