Roope Salminen sai tietää suvussaan tapahtuneen synkän murhan karmivat yksityiskohdat: "Kuka muukaan"

Roope Salminen järkyttyy kuullessaan suvussaan tapahtuneen kammottavan murhan yksityiskohdat 2:21
Roope Salminen järkyttyy kuullessaan suvussaan tapahtuneen kammottavan murhan yksityiskohdat

Roope Salmisen suvussa vuonna 1935 tapahtunut murha järkyttää raaoilla yksityiskohdillaan Sukuni salat -ohjelmassa.

Sukuni salat -ohjelmassa äitinsä puolen suvun vaiheita selvittänyt Roope Salminen sai tietää jo kuvausten alkuvaiheessa suvussaan 1930-luvulla tapahtuneesta kauheasta tragediasta, kun hänen isoisoisoäitinsä Olga Maria sekä tämän tyttären, Salmisen isoisoäidin Hilja Marian muutaman vuoden ikäinen poika murhattiin. 

Ohjelman kuvauksissa Salminen sai tarkempaa lisätietoa kauheasta tapahtumasta, joka koitti 9. huhtikuuta vuonna 1935. Saamistaan asiakirjoista selvisi, että murhan takana oli Olga Marian aviopuoliso Otto, joka oli kärsinyt pitkään erilaisista mielenterveysongelmista. Otto epäili pitkään vaimoaan vahvasti uskottomuudesta ja kärsi muutenkin erilaisista harhoista.

Kohtalokkaana huhtikuisena päivänä Otto hyökkäsi muutaman vuoden ikäisen tyttärenpoikansa kimppuun puukolla. Poika menehtyi. Olga Maria lähti hakemaan apua naapuritalosta, mutta Otto sai tämän kiinni ja tappoi myös vaimonsa puukolla. Tapahtumien jälkeen Otto yritti tehdä itsemurhan, siinä onnistumatta. Murhat hän toteutti varsin raa'alla tavalla.

– Se oli todellakin Hilja Marian oma isä Otto Schadewitz, joka murhasi hänen äitinsä ja hänen pienen poikansa, ohjelman juontaja Marja Hintikka kertoi Salmiselle ohjelmassa. 

Salminen itse otti tiedon järkyttyneenä vastaan. 

– Arvasin, että se oli se vitun Otto. Koska kuka muukaan, Salminen totesi järkyttyneenä. 

Katso yllä olevalta videolta, millaista lisätietoa Roope Salminen sai suvussaan tapahtuneesta kammottavasta murhasta. 

Sukuni salat MTV3-kanavalla ja maksuttomassa mtv-palvelussa sunnuntaisin kello 20. Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat