Roope Salminen julkaisi tunteikkaan kuvan, jossa hän suutelee miestä: "Ehdotan, että annetaan kaikki toisillemme tilaa"

Roope Salminen toivoo Suomeen suvaitsevaisuutta rakkauden saralla.

Suosikkijuontaja Roope Salminen julkaisi Instagram-tilillään Pride-viikon kunniaksi kuvan, jossa hän suutelee miestä. Kuvan ohessa Salminen julkaisi pitkän tekstin, jossa hän puhuu suvaitsevaisuuden puolesta ja toivoo, että kaikki saisivat rauhan seksuaalisuutensa liittyvien asioiden suhteen.

– Niin kauan kuin et satuta ketään muuta kenellekään ei kuulu pätkän vertaa kenen kanssa rakkautesi jaat. Tai toki sit jos joku aikuinen, suostumuksensa antava henkilö tykkää siitä että sitä satutetaan ni yhdessä sovituilla säännöillä ja turvallisessa ympäristössä sekään ei oo ongelma, Salminen kirjoittaa kuvan yhteydessä.


Salminen kertoo olevansa pahoittaan siitä, että julkisuudesta tutut henkilöt joutuvat elämään paineen alla.

– Mun mielestä seksuaalivähemmistöihin kuuluviin artisteihin tai muihin julkisuuden henkilöihin (esim. urheilijoihin) kohdistuu välillä aivan v*tun typeriä paineita. En väitä ymmärtäväni tarpeeks tästä aiheesta ollakseni minkään tason ekspertti, mun omasta mielestä vaan ei oo ok vaatia ketään tulemaan esimerkiksi julkisuudessa kaapista ulos ollakseen hieno esimerkki tai majakka, hän jatkaa.

– Ehdotan, että annetaan kaikki toisillemme tilaa, ymmärrystä ja rakkautta ja ollaan kautta linjan vähemmän uteliaita asioiden suhteen jotka ei määritä meitä, Salminen summaa.

Monista tv-ohjelmista tuttu Salminen on nähty viimeksi Putouksen juontajana. Suositun viihdeohjelman 11. kausi päättyi toukokuun alussa.

Putouksen jälkeen Salminen on jatkanut Roope Salminen ja Koirat -yhtyeineen kohti festarikesää. Kesällä tiedossa on myös taas uuden ohjelman kuvauksia.

– Ehkä hankin sen ajokortin ja alan ajaa taksia, mies vitsaili MTV Uutisten haastattelussa keväällä.

Lue myös:

    Uusimmat