Roope Salminen heitti isälleen Eppu Salmiselle jäätävän kuitin suorassa lähetyksessä: "Hän tietää jo, mitä kondomit on"

1:16
Katso video: Roope Salminen heitti isälleen Eppu Salmiselle kuitin suorassa lähetyksessä

Roope ja Eppu Salminen vierailivat maanantaina Viiden jälkeen -erikoishaastattelussa.

Juontaja-näyttelijä Roope Salminen istahti maanantaina Viiden jälkeen -sohville yhdessä isänsä, näyttelijä Eppu Salmisen kanssa.

Isä ja poika saapuivat Viiden jälkeen -erikoishaastatteluun keskustelemaan joulukuussa koittavista ensi-illoistaan. Eppu esittää saituria lauantaina 3. joulukuuta ensi-iltansa saaneessa Saiturin joulu -musiikkinäytelmässä. Eppu joutui skippaamaan näytelmän ensimmäiset esitykset sairastumisen vuoksi, ja näin ollen hänet nähdään esiintymislavalla saiturin roolissaan ensimmäistä kertaa keskiviikkona 7. joulukuuta.

Roope puolestaan esittää yhtä pääosaa Lunastajat komediatrillerissä, joka saapuu valkokankaille 9. joulukuuta.

Eppu näyttelee Saiturin joulu -näytelmässä pääosin lasten kanssa. Viiden jälkeen -juontaja Ripsa Koskinen-Papunen tiedusteli Epulta, onko lasten kanssa näytteleminen hänelle helppoa siksi, että hän on itse suuren lapsikatraan isä.

– Ei siitä ainakaan mitään haittaa ole. Tämä tehdään yhteistyössä Shed-järjestön kanssa, joka mahdollistaa teatteriharrastajalasten työskentelyn ammattilaisten kanssa, Eppu kertoo.

– Tässä näytelmässä tosiaankin kaikki muut ovat lapsia, he ovat tosi mukavia ja kivoja tyyppejä. Mikäs siinä on tehdessä, hän jatkaa.

Koskinen-Papunen kysyi Roopelta, tunnistaako tämä näytelmän saiturissa omaa isäänsä, johon tämä vastasi, ettei todellakaan tunnista.

– Jos minä jotain olen Epulta oppinut niin nimen omaan sen, miten paljon hän rakastaa lapsia. Ja jos hän ei rakastaisi lapsia, niin hänhän ei varmasti olisi niitä niin montaa myöskään tehnyt, Roope heittää.

– Hän on kuitenkin täyttänyt 75 vuotta nyt viime vuonna, niin hän tietää jo, mitä kondomit on. Joten hänen lapsirakkautensa on aivan varmasti todistettu, hän jatkaa vitsaillen.

Katso kaksikon koko haastattelu alla olevalta videolta!

15:35


Viiden jälkeen nähdään joka arkipäivä MTV3-kanavalla kello 16.58 alkaen. 

Ohjelma on katsottavissa suorana ja tallenteena myös MTV Katsomossa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja