Ronald Koeman teki selvän pesäeron entisen Barcelona-käskijän Messi-väitteisiin – "Jokainen valmentaja on erilainen"

1:24
700 maalia täyteen! Lionel Messi viimeisteli juhlaosuman tyylikkäästi pilkulta.

Barcelonan uusi päävalmentaja Ronald Koeman sanoo tulevansa hyvin toimeen joukkueen supertähden Lionel Messin kanssa. Koeman puhui suhteestaan Messiin Barcelonan ja Kiovan Dynamon keskiviikkoisen Mestarien liigan ottelun alla.

Koeman ei sanojensa mukaan tunnista Messissä samoja piirteitä kuin edellinen valmentaja Quique Setien. Elokuussa erotetun Setienin mukaan Messi on luonteeltaan varautunut ja vaikeasti luettava.

– Hän on erittäin varautunut, mutta saa huomiosi asioihin, joihin hän haluaa. Messi ei sano paljon, mutta katsoo sinua, Setien sanoi.

– Joitakin pelaajia ei ole helppoa käsitellä, se pitää paikkansa. Leo on yksi heistä. On muistettava, että hän on kaikkien aikojen paras jalkapalloilija, kuka minä olen häntä muuttamaan? Barcelona on hyväksynyt Leon vuosien ajan sellaisena kuin hän on, eivätkä he ole halunneet muuttaa häntä.

Koeman sanoo olevansa eri mieltä Setienin kanssa, mutta kunnoittavansa tämän näkemystä ja kokemuksia.– Messi on todella hyvä pelaaja, paras maailmassa. Hän on hyvin kunnianhimoinen, mutta minulla ei ole ongelmia hänen johtamisessaan, Koeman sanoi Reutersin mukaan.


Barcelona on aloittanut Mestarien liigan kahdella voitolla, kun ensimmäisessä ottelussa kaatui Ferencvaros 5-1 ja toisessa Juventus 2-0. Messi on onnistunut otteluissa maalinteossa kahdesti rangaistuspotkuista.

– Jokainen valmentaja on erilainen, mutta minulle hän on kapteeni, jonka kanssa keskustelen viikoittain asioista pukuhuoneessa ja kentällä. Meillä on hyvä suhde, Koeman sanoi.


Keskiviikkona Barcelona isännöi Kiovan Dynamoa, joka on kahdesta ottelustaan onnistunut keräämään yhden tasapelipisteen.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja