Mainos

Romanttinen Ranska ei lämmennyt alastomuudelle – Pariisin ainoa nakuravintola sulkee ovensa: "Aika ei ole vielä kypsä"

Mitä yhteistä on Pariisilla, hyvällä ruoalla ja alastomuudella?

Helmikuun 17. päivän jälkeen ei enää mitään, ainakaan valojen kaupungin ravintolakartalla, sillä O’naturel on tuolloin sulkenut ovensa edellisenä iltana.

O’naturel avasi ovensa kaakkoisessa Pariisissa reilu vuosi sitten. Kuten nimestä saattaa päätellä, ravintola on tarkoitettu naturisteille.

Nakuna ateriointi ei kuitenkaan osoittautunut olevan suksee.

Ranska suosituin naturistikohde

Siitä huolimatta, että Ranska on maailman suosituin nudistituristikohde, kertoo espanjalainen Vanguardia-lehti. Lehden mukaan naturisteja on Ranskassa 2,6 miljoonaa, ja nakuturisteja saapuu kesäisille rannoille yli neljä miljoonaa.

O’naturelin kohtalosta voi kuitenkin ehkä päätellä, että Pariisi ei ole koko Ranska ja toisin päin, ja että ranskalaiset tykkäävät enemmän romanttisesta kuin gourmet-alastomuudesta.

On viehättävää kuiskata rakkaansa korvaan hellittelysana mon chou eli kaalini tai tuulihattuni vaikka kadulla tai elokuvateatterissa, mutta ei alastomana ravintolassa, ja jos vielä menulla sattuu olemaan kaalia.

– Kiitämme kaikkia osallistumisesta tähän seikkailuun kun olette käyneet syömässä O’naturelissa, ravintola kertoo Facebook-sivuillaan.

Vielä ehtii

Mutta vielä ehtii, jos kuitenkin mielii, muistuttaa ravintola.

– Varatkaa nopeasti pöytä nauttiaksenne viimeisestä ateriasta alastomana Pariisissa. Nyt tai ei koskaan!

O’naturelin idea on sen nettisivujen mukaan ylläpitää naturistikulttuuria. Kännykät ja muut tallennuslaitteet ovat salissa kiellettyjä.

Ravintolassa alastomana ovat asiakkaat, ei henkilökunta. Herkkusuita pyydetään jättämään vaatteensa naulakkoon. Miehille ravintola tarjoaa jalkineet, naiset voivat kuitenkin halutessaan pitää korkokenkänsä. Chic on aina chic.

Muutosta hedelmä ei ole ilmeisesti vielä maistamiskelpoinen, sillä Pariisin nudistijärjestön ANP:n mukaan aika ole vielä kypsä nakuaterioinnille. Järjestön varapuheenjohtaja Cedric Amato olisi myös toivonut ravintolalle tilaa verhottujen ikkunoiden ulkopuolellakin. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja