Puskapervot ja tirkistelijät piinaavat naturistien rauhaa Pariisissa – "En ole varma, menisinkö sinne, jos olisin nainen"

Tirkistelijät ja tuhmalla mielellä liikkeellä olevat ”puskapervot” piinaavat naturisteja Pariisissa, uutisoi The Guardian.

Pariisin itäosissa Bois de Vincennesin alueella sijaitsevasta puistosta on rajattu suuri alue naturistien käyttöön keväästä loppusyksyyn saakka.

Ranska on yksi maailman suosituimmista naturistien kohteista. The Guardianin mukaan maassa on useita miljoonia nudisteja ja Ranska on myös erittäin suosittu matkakohde nudisteille.

Kaikki puistossa käyvät eivät kuitenkaan mene vaatteettomalle elämälle pyhitetylle alueelle vilpittömällä mielellä.

Erään nudistin mukaan puistoalueella liikkuvat tirkistelijät ”puskapervot” häiritsevät naturistien rauhaa. Kuokkavieraiden on kerrottu ahdistelleen myös naisia. Kaupunki on vakuuttanut, ettei asiatonta käytöstä suvaita.

"Ei koskaan mitään sopimatonta"

Pariisin naturistien seuran puheenjohtaja Laurent Luftin mukaan tilannetta on liioiteltu.

– Kuultuani ongelmista keskustelin erään miespuoleisen ystäväni kanssa, joka käy alueella joka päivä. Ystäväni mukaan hän ei ollut koskaan nähnyt mitään sopimatonta tai naturismin ajatusten vastaista toimintaa.

Toisaalta puheenjohtaja toteaa, että naiset saattavat kokea tilanteet eri tavalla.

– En ole varma, menisinkö sinne, jos olisin nainen. Kaikki nudistialueet sekä aivan tavalliset rannatkin, joissa on naisia, houkuttelevat paikalle myös turhautuneita miehiä.

Lue myös:

    Uusimmat