Romantiikka tihkuu rakkauden saarella – Love Island -finalistit herkistyvät upeilla unelmatreffeillä: "Kunhan me ollaan yhdessä"

Love Island Suomi -finalistiparit pääsevät lopun häämöttäessä viettämään upeat unelmatreffit. 

Love Island Suomi -ohjelman toinen kausi tulee aivan pian päätökseensä, sillä tänä iltana televisiosta nähdään ohjelman toiseksi viimeinen jakso. Rakkauden saarelaiset saavat herätä toiseksi viimeiseen aamuunsa ilouutisen kera, kun he saavat tietää pääsevänsä kukin pareittain unelmatreffeille. 

Ensimmäisenä treffeille pääsevät Jenni ja Juho. Kaksikko viettää yhdessä aikaa kauniissa espanjalaisessa satamassa. 

– Mä oon kyllä ihan hiton kiitollinen. Oikeasti niin monesta asiasta, Jenni toteaa Juholle kaksikon ihmetellessä keskenään sitä, miten on mahdollista, että he ovat finaalissa. 

Sofian ja Eetun haaveet toteutuvat kun heille selviää, että edessä on yhteinen patikkaretki. Kaksikko pääsee tutustumaan upeaan kalliomaisemaan. 

– Voi olla vaan niin onnekas niin monesta asiasta oikeasti, Eetu toteaa tyhjentävästi parin treffeillä auringon laskiessa.

Vanessa ja Reetu sen sijaan pääsevät helikopteriajelulle. 

– Mulle on ihan sama, mitä me tehdään, kunhan me ollaan yhdessä, Vanessa summaa. 

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

Rakkauden saari järkkyi dramaattisten pudotusten ja yllättävien asukkaiden takia – kertaamme suoraan Love Island -villalta viimeisen viikon suurimmat käänteet. 7:13

​​​​​​​

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat