Mainos

Naiset paljastavat oudoimmat asiat, joita miehet ovat tehneet seksin aikana: "Ihmettelin, mitä hittoa tapahtuu"

Olitpa mielestäsi sängyssä kuinka hyvä tahansa, aina on mahdollista, että teet tietämättäsi jotain, mikä saa seksikumppanisi pyöräyttelemään silmiään muusta kuin nautinnosta.

Erikoisia kokeneet naiset paljastivat Men's Health -sivustolle oudoimmat asiat, joita miehet ovat tehneet seksin aikana.

Maitomies

"Poikaystäväni lopetti kesken seksin kerran yrittääkseen lypsää rintojani. Hän työskenteli ennen maitotilalla. Hän alkoi tehdä outoa lypsämisliikettä ja outoja ääniä ja alkoi nauraa. Ihmettelin, mitä hittoa tapahtuu, en ole lehmä."
– Katie, 22

Huolehtiva tyyppi

"Eräs tyyppi iski minua kyynärpäällä vahingossa kasvoihini aiheuttaen minulle verta vuotavan nenän. Hän sanoi "olet kunnossa" ja jatkoi."
– Emily, 22

Nännien näpsäyttelijä

"Harrastin epämukavaa, huonoa seksiä erään tyypin kanssa, kun hän kirjaimellisesti huusi: "KOSKETA NÄNNEJÄNI." En usko, että hänen oli tarkoitus huutaa, mutta se oli korvia vihlovaa. Joten tein niin! Ja sitten hän kertoi minulle, että minun pitäisi ikään kuin "näpsäyttää" niitä sen sijaan, mitä olin tekemässä, eli hämmentyneenä hieromassa niitä. Tein jotain outoa näpsäyttelyä, luulisin, ja se vaikutti olevan ainoa keino saada hänet laukeamaan (hän laukesi noin 30 sekunnissa, kun tein sen oikein).
– Lily, 25

Katetrimies

"Aloin kerran touhuta erään tyypin kanssa, ja hän kurottautui yöpöytäänsä kohti. Oletin, että ottaakseen kondomin, mutta hän otti esiin tee-se-itse-katetrisetin. Ilmeisesti se kiihotti häntä. Tarpeetonta sanokaan, että karkasin välittömästi."
– Leah, 27

Pesijä

"Eräs tyyppi, jonka kanssa puuhastelin säännöllisesti, halusi suihkuun kanssani aina, kun harrastimme seksiä. Se ei ole oikeastaan ongelma, mutta siihen ei iittynyt koskettelua. Hän halusi vain pestä minut, kuin todella kylvettää minut. Hyvin outoa."
– Natasha, 22

G-pisteen tavoittelija

"En ole g-piste-ihminen, se ei vain toimi minulla. Tiedän täsmälleen, miten toimin ja saan melkein aina orgasmin ainakin kaksi kertaa aina harrastaessani seksiä. Oudoin asia, jonka mies on ikinä tehnyt, ei ollut se, mitä hän teki, vaan se, mitä hän sanoi. Hän käytti varmaan 10 minuuttia puhuen g-pisteestäni, ja yritin ystävällisesti selittää, ettei se toimi, ja mitä pitäisi tehdä. Hän otti kätensä pois, kääntyi ympäri ja sanoi: "Mutta sen pitäisi tuntua hyvältä!"
– Jane, 28

Tulikoura

"Mies alkoi käpälöimään alakertaani syötyään hot wingsejä, eikä ollut peseytynyt kunnolla sen jälkeen, joten vaginaani poltteli tunnin ajan, ja minun piti mennä suihkuun."
– Lizzy, 22

Herkkis

"Ainoa todella outo/kiusallinen seksi, jota olen harrastanut, oli kun olin antamassa ensimmäistä kertaa suuseksiä, ja syljin, kun hän tuli, ja hän muuttui todella vakavaksi ja sanoi: "Älä tee noin enää ikinä".
– Freedom, 22

Koirankouluttaja

"Hän muokkasi koirankoulutuspantaa, jotta se lepäisi hänen välilihallaan ja pyysi minua antamaan sähköiskuja seksin aikana. Kieltäydyin, ja kesken seksin hän alkoi touhuta entistä raivokkaampana. Kävi ilmi, että hän oli laittanut sen joka tapauksessa ja antoi itselleen sähköiskuja."
– Alicia, 28


Lähde: Men's Health

***

1:37

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.