Rohkea veto! YouTube-perhe vaihtaa kaupunkielämän alkeelliseen maalaisidylliin: "Hyppy pois tästä mitä ollaan totuttu elämään"

Miltä näyttää someammattilaisen arki? 3:18
Miltä näyttää someammattilaisen arki?

YouTubesta tuttu Jalkasten perhe tekee rohkean ratkaisun elämässään. Perhe jättää päivätyönsä ja heittäytyy tekemään YouTube-videoita maatilaltaan.

YouTube-videoita tekevä espoolainen perhe Anniina Jalkanen ja Juha Jalkanen elävät jännittävää elämänvaihetta.

Pari osti muutama kuukausi sitten maatilan Etelä-Savosta, jonne he aikovat muuttaa pysyvästi.

Päivätyönsä jättänyt perhe aikoo tienata elantonsa tekemällä YouTube-videoita maatilaltaan.

– Meillä oli ehkä enemmän sellainen haave, että haluttiin jotain muuta. Ehkä jonkinlainen hyppy pois tästä mitä ollaan totuttu elämään täällä kaupungissa, Anniina kertoo.

Perheessä Juha on enemmän kuvaajan roolissa ja Anniina editoi videot.

Videolla katsojia sulostuttaa 2-vuotias Julia-tyttö ja perheen lemmikkilauma, joka koostuu kahdesta koirasta, kissasta ja kanista.

Visuaalisesti toteutetut videot perheen maatila-arjesta koukuttavat katsojat seuramaan parin selviytymistarinaa suomalaisessa maalaisidyllissä, jossa suihkussa käydään pihalla taskulampun kera.

– Mitään ammatillista taustaa tässä ei ole. Paljonhan seuraajat kysyvät, että oletteko käyneet jonkun koulun tai jotain? Tämä on ihan tekemällä opittua. Ollaan lähdetty ihan nollasta. On ollut tosi kova intohimo ja halua oppia ja kehittyä, niin se on vaan vienyt eteenpäin, Anniina kuvailee.

 

Lue myös:

    Uusimmat