Mainos

Etkö ymmärrä mikä YouTube-videoissa viehättää? Tässä viisi suomalaista tubettajaa, joita sinun kannattaa seurata!

Oletko ihan pihalla tubettajista? Kokosimme viisi inspiroivaa suomalaista kanavaa, mistä aloittaa tubettajien seuraaminen.

Videoiden tekeminen YouTubeen, eli tubettaminen on nyt suositumpaa kuin koskaan.

Lapsesi ovat luultavasti seuranneet tubettajia jo pidemmän aikaa. Näet sivusilmällä, kuinka Roni Backin tyttöystävä avaa joululahjoja tai naaG pistää sata kerrosta higlightia naaman, koska Suomi 100.

Sinusta saattaa ehkä tuntua siltä, että tämä taiteenlaji ei ole juuri sinua varten.

Ei hätää! Varmasti ihastut näihinkin megasuosittuihin tubettajiin, mutta ensikertalaiselle katsojalle ne saattavat olla vielä liian menevää meininkiä.

YouTuben maailmaan pääset parhaiten, kun löydät sellaisen tubettajan, jonka kanssa sinulla kohtaa kemiat. Tubettaja, joka inspiroi, ilahduttaa ja koskettaa juuri sinua. Parhaassa tapauksessa olet koukussa lempitubettajasi tuotoksiin ja löydät tätä kautta uutta iloa elämääsi.

Kokeile, toimisivatko nämä tubettajat sinulle!

1. Alexa Dagmar 

Kun haluat hypätä nuoren, häitään suunnittelevan muotibloggaajan elämään valitse Alexa Dagmarin kanava. Dagmar tekee hempeällä ja positiivisella asenteella kauneus-, sisutus- ja lifestyle -tyylisiä videoita. Tämän tubettajan maailmassa pääset mukaan muotitapahtumiin sekä uuden kodin rakennuspuuhiin.


2. Tädit tubettaa 

Iloista, positiivista energiaa hersyvällä huumorilla tarjoaa Tädit tubettaa -kanava. Tätien kanssa puhutaan vaihdevuosista ja muista ikääntymiseen liittyvistä asioista pilke silmäkulmassa. Tädit käyvät ahkerasti tapahtumissa ja testaavat markkinoiden uudet tuotteet omalla tyylillään.


3. Tapio on the move 

Tapio on the move -kanava antaa mahdollisuuden päästä lentokapteenin työpäivään sisälle. Tapion kanssa vietetään vapaapäivää vuorilla ohjaamon henkilökunnan kanssa sekä opetellaan erilaisia koneen teknisiä asioita. Tapio myös päästää sinut mukaan kotiinsa, jossa eletään normaalia vauva-arkea.


4. Ville Mäkipelto 

Ville Mäkipellon kanavalla ihmetellään ufoja, uskontoja sekä maailmankaikkeutta. Ville käy kanssasi läpi mystisiä salaliittoteorioita ja pohtii paranormaaleja ilmiöitä. Tältä kanavalta saat myös vinkkejä parisuhteeseesi.


5. Katin asiat 

Kaipaatko jotain pikku-näperrettävää ja ideoita ruuanlaittoon? Katin asiat -kanava loihtii juuri niitä kodin tee se itse -askarteluideoita ja vinkkejä, joita olet aina ihaillut muiden kotona. Kati inspiroi myös leipomaan ja tekemään trendikkäitä ruokia.


Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja