Mainos

Rohkea Studio alkaa – Nina Rahkola uutuussarjastaan: "Jokainen keskustelu on mahdollisuus oppia uutta"

1:09:31
MTV:n kevään lanseeraus

Syntymä, kuolema, raha, suuret tunteet ja tarinat koskettavat meitä kaikkia. Uusi talkshow Studio nivoo nämä aiheet yhteen ihmisten, keskustelujen ja puhtaiden faktojen avulla. 

Keskusteluohjelma Studio yhdistää suuret tunteet ja vaikuttavat puheenaiheet. Luvassa on koskettavia tarinoita ja yllättävää tietoa. Studiota luotsaavat media-alan rautaiset ammattilaiset Kirsi Alm-Siira ja Nina Rahkola.

– Jokainen meistä on rakkauden hetkellä saattanut tuntikausia pohtia tunteista syntyvää huumaavaa pyörremyrskyä. Voimakas tunnekokemuskaan ei yksin auta ymmärtämään, mistä rakastumisessa on tieteen näkökulmasta kyse. Siihen tarvitaan tutkimusta. Studiossa jokainen keskustelu on ainutlaatuinen mahdollisuus oppia jotain uutta, Nina Rahkola toteaa.

Uutuusohjelmassa Kirsi ja Nina pääsevät yhdistämään voimansa ensimmäistä kertaa ajankohtaisen talk show'n muotoon live-yleisön edessä.

– Odotan, että ohjelman aiheet saavat katsojissa, mutta myös minussa itsessäni aikaan jonkun tunteen ja oivalluksen. Minulla itselläni on käsiteltäviin teemoihin yhteys omien kokemusteni, läheisteni tai puhtaasti tiedonjanoni kautta, Kirsi Alm-Siira pohtii.

Studiossa vierailee viikoittain Suomen kiinnostavimpia persoonia, mutta myös ihan tavallisia, rohkeita ihmisiä. Ohjelmassa annetaan ääni vieraille, joilla on oma tarinansa kerrottavanaan.

– Jos jostain aiheesta on vaikea puhua, silloin siitä täytyy puhua – ja tätä juuri tehdään Studiossa, ohjelman tuottaja Jaakko Hietanen summaa.

Studio ei rajoitu ainoastaan perinteisen televisio-ohjelman raameihin, vaan ohjelmasta nousevia puheenaiheita tuotetaan jatkuvasti myös verkon puolelle sinne sopivaan muotoon kulutettavaksi koska tahansa, ajasta ja paikasta riippumatta.

Uusi keskusteluohjelma on osa MTV:n jatkuvaa uutis- ja ajankohtaissisältöjen kehityshanketta.

Studio alkaa 12. helmikuuta MTV3-kanavalla klo 21

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja