Rod seurustelee seksinuken kanssa – vei "Karinan" näytille äidilleenkin

"Rodin" mukaan seksinukke Karina lievitti hänen yksinäisyyttään vaikeina aikoina.

Australialainen mies, joka mediassa on esitelty vain nimellä Rod, seurustelee seksinuken kanssa. Tästä kertovat muun muassa Daily Mail, New York Post sekä News.com.au.

Mies on medialähteiden mukaan perustanut Karinaksi ristimänsä seksinuken nimeä kantavan Instagram-tilin, jolla on liki 13 000 seuraajaa. 

54-vuotias mies osti Karinaksi nimeämänsä seksinuken vuonna 2021. Medialähteet kertovat, että hän maksoi 3 000 Australian dollaria eli noin 1 900 euroa tästä ihmisen kokoisesta seksinukesta. 

Yksinäisyys teki kipeää

Mamamia-sivustolla Rod kertoo, että hänellä oli takanaan kipeä ero kihlatustaan. Hän oli kärsinyt pari vuotta yksinäisyydestä eikä ollut tuona aikana ollut fyysisesti intiimisti naisten kanssa. Mediatietojen mukaan koronasulut saivat miehen eristäytymään ja hänen mielenterveytensä pahemman kerran koetukselle. 

Seksinuken ostaminen lievitti miehen kokemaa yksinäisyyttä. Hän on kertonut medialle, että hänen kokemansa tyhjyys oli poissa ja hänellä oli jotain, josta huolehtia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Rod" on ostanut sittemmin myös toisen seksinuken. Sille hän antoi nimeksi Lauren.

Läheiset ihmettelivät ensin

Rodin elämässä on myös oikea ihminen, jonka hän on tavannut internetin kautta. Siinä vaiheessa, kun seksinuken ostosta oli muutama kuukausi, pari ei ollut tavannut kasvotusten. Nainen asuu yli 5 000 kilometrin päässä Vietnamissa ja heillä on etäsuhde.

Kun hän kertoi ostoksestaan, ei tämä ensin ottanut asiaa hyvällä. Sittemmin naisen kerrotaan hyväksyneen seksinuken olemassaolon. 

Medialähteet kertovat, että Rod olisi esitellyt Karina-nukkensa myös kahdeksankymppiselle äidilleen. Tämän ei kerrota suhtautuneen asiaan kovinkaan positiivisesti ensialkuun, mutta sittemmin hänen kerrotaan hyväksyneen poikansa seuralaisen.

Kaksi seksinukkea sekä kihlattu

Australialaisella Mamamia-sivustolla kerrotaan, että Rodin vietnamilainen tyttöystävä suhtautuu nukkeihin Rodin harrastuksena, joka auttaa Rodia lievittämään yksinäisyyttään. Pariskunta on menossa naimisiin.

– Nukkeni pitävät minulle seuraa tosielämän kumppanini poissaollessa, Rod kertoo Mamamia-sivustolla.

Lue myös:

    Uusimmat