"Hukkuva nainen" säikäytti Japanissa – paikalle rynnänneet pelastajat noukkivat vedestä seksinuken

Viranomaiset hämmästyivät, kun pelastustehtävän kohde paljastui ihmisen kokoiseksi seksinukeksi.

Pelastushenkilöstö sai hämmästyä vastattuaan hätäkutsuun "hukkuvasta naisesta" Japanissa viime viikolla, kertoo muun muassa New York Post. Loppujen lopuksi sukeltajat pelastivat vedestä nimittäin aidon kokoisen seksinuken.

Tubettaja Natsuki Tanaka kertoi tapauksesta Twitterissä. Natsuki luuli alunperin seuraavansa todellista pelastustapahtumaa Hachinohen kaupunkgissa, raportoi Kotaku-sivusto.

– Kuvatessani kalastusvideota luulin vedessä kelluneen ruumiin rantautuneen, mutta se oli puhallettava nukke, Natsuki twiittasi kuvien kera.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Paikalle saapui auttajia runsain mitoin

Yli 270 000 YouTube-seuraajaa omaava somevaikuttaja kertoi, että joku toinen kelluvan naisen havainnut oli soittanut viranomaiset paikalle. Kutsuun vastattiinkin koko joukolla. Paikalle saapui niin palokuntaa, pelastushenkilöstöä, poliiseja kuin ambulanssikin

Seksinukke saatiin pelastettua. Siitä, kuinka se päätyi veteen, ei ole tietoa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Erehdyksiä on sattunut ennenkin. Joitain vuosia sitten järkyttyneet naiset soittivat apua roskiksesta löytämälleen kissalle, mutta kokivatkin lopulta helpottavan yllätyksen. Toisen kerran poliisit puolestaan ryntäsivät pelastamaan vahingoittunutta saukkoa vain havaitakseen, ettei mitään oikeastaan ollut tehtävissä – etenkään, kun karvakasa ei ollut saukko ensinkään.

Katso myös, miten toimia, jos tositilanne tulee eteen:

MTV Uutiset Live selvitti, näin pelastat hukkuvan ihmisen kuolemalta jopa ämpärillä – hengenpelastaja hyppäsi Pyryn ja Toivon perään 7:48
Näin pelastat hukkuvan ihmisen.

Lue myös:

    Uusimmat