Rocklegenda Michael Monroe suunnitteli korumalliston – katso kuvat

Legendaarinen rockmuusikko Michael Monroe ja kuuluisa suomalainen koruvalmistaja Kalevala Koru ovat suunnitelleet yhteistyössä korusarjan.

Rocklegenda Michael Monroe, 50, on kokeillut siipiään aivan uudella saralla suunnittelemalla yhteistyössä kuuluisan suomalaisen koruvalmistajan kanssa korumalliston.

Uusi A Star All Heart -korumallisto rakentuu klassisen tähti- ja sydänteeman varaan. Rokkari yhdistää klassisiin symboleihin hyvin vahvoja tunteita.

– Kaikkina vuosina elämässäni ja urallani minulle on aina ollut tärkeintä, että en koveta sydäntäni tai menetä sieluani mistään hinnasta matkani varrella. Totuus, rakkaus ja lempeys ovat kaiken yläpuolella ja tähtenä haluan loistaa positiivista energiaa ja valoa kaikkien sydämiin ympäri maailman, Monroe kertoo suunnittelemiensa korujen symboliikasta.

Korusarjaan kuuluu kaksi erikokoista riipusta sekä korvakorut. Korusarjan materiaalivalinnoissa on nähtävissä Michael Monroen mieltymys hopeaan: sarjan korut tullaan valmistamaan ensisijaisesti hopeasta, mutta myös pronssiset versiot ovat saatavilla. Tuotteiden myynti alkaa 9.4.13.

Monroe on saanut aiemmin kantamiensa korujensa vuoks arvostettua huomiota, kun mies valittiin viime vuonna GSW -messuilla vuoden korunkantajaksi.

Testaa itsesi:


Lue myös:


AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Kalevala Koru

Lähde: Deski

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja