Rocklegenda Jon Bon Jovi ja Dorothea-vaimo ovat pitäneet yhtä jo 40 vuotta ja paljastavat pitkän suhteensa salaisuuden – katso kuvat vuosien varrelta

0:56
Päiväkodin lapset pitivät karanteenivideotapaamisen – mukaan ilmestyi kaikkien yllätykseksi rock-ikoni Jon Bon Jovi

Rocklegenda Jon Bon Jovin ja Dorothea-vaimon lukiossa syttynyt parisuhde on kestänyt jo 40 vuotta.

Bon Jovi -yhtye on ollut pystyssä jo vuodesta 1983, eikä hiipumisen merkkejä ole havaittavissa, sillä amerikkalaisyhtyeen uusi albumi 2020 julkaistiin 2. lokakuuta.

Suursuosiota maailmalla jo 80-luvulta asti nauttinut rockelgenda ja yhtyeen nokkamies Jon Bon Jovi ei ole yksityiselämänsä puolella elänyt kuin monet muut rocktähdet. 58-vuotiaan tähden rinnalla on nimittäin seissyt vankkumattomasti jo 40 vuoden ajan sama nainen, lukioaikainen ihastus Dorothea, 58.

Pari on ollut naimisissa 31 vuotta ja heillä on neljä lasta: 27-vuotias Stephanie, 25-vuotias Jesse, 18-vuotias Jacob sekä 16-vuotias kuopus Romeo.

Kun pari antoi People-lehdelle yhteishaastattelun uuden albumin julkistuksen tienoilla, heiltä kysyttiin välittömästi, mikä on heidän vuosikymmeniä ja rockbändin mukanaan tuomat maailmankiertueet ja fanaattiset bändärit kestäneen parisuhteensa salaisuus.

– Keskinäinen kunnioitus, Jon Bon Jovi vastasi empimättä ja tunnustaa vaimonsa olleen vuosien ajan hänen peruskallionsa.

– Kun olemme kasvaneet yhdessä, olemme kasvaneet yhteen. Ja me todella pidämme toisistamme ja tahdomme viettää aikaa yhdessä, rokkari täydentää ja paljastaa ihastuneensa tulevaan vaimoonsa heti ensisilmäyksellä New Jerseyssä sijaitsevassa lukiossa, jota molemmat kävivät.

– Olen aina sanonut, että olen hyvä havaitsemaan potentiaalia. Minulla on lahja, vaimo Dorothea puolestaan vitsailee.

– Onhan hän myös söpö!

Pari kertoo Peoplen haastattelussa, etteivät he myöskään ole itsensä antaneet astua miinoihin, joita julkisuus tuo usein mukanaan.

– Olemme nähneet vuosien saatossa, että läheisille ihmisillemme on käynyt niin. Se on asia, jota teen työkseni, ei se, kuka minä olen. Minä kirjoitan lauluja ja satun olemaan hyvä esittämään niitä. Se on siinä, Jon Bon Jovi kiteyttää.

Pariskunnalla on myös yhteinen hyväntekeväisyyssäätiö Jon Bon Jovi Soul Foundation, jonka he perustivat vuonna 2006. Säätiö pyrkii tarjoamaan ruoka-apua ja suojaa kodittomille.

Dorothea on aiemmin sanonut People-lehden haastattelussa, että aviomiehen elämä rocktähtenä on hänen elämäänsä, ei perheen.

Hän paljasti vuonna 2016, että pariskunta on myös pyrkinyt pitämään neljä lastaan pois julkisuudesta.

– Emme ole vetäneet lapsia mukaan sellaisiin juttuihin. En ole koskaan osoittanut telkkaria ja sanonut, että siellä isi on. Olemme pyrkineet tarjoamaan lapsille mahdollisimman normaalin elämän, Dorothea sanoi.

Hän kertoi, että perheen yhteistä aikaa on aina vaalittu ja perhe pyrkii syömään yhteisiä päivällisiä mahdollisimman usein.

Tiiviistä yhteydestä huolimatta perhe on joutunut käymään myös vaikeita asioita. Vuonna 2012 esikoistytär Stephanie joutui sairaalaan otettuaan yliannostuksen opioideja.

– Sellaista tapahtuu yllättävän paljon perheissä, joista sitä ei ikinä uskoisi. Kävimme asian läpi perheenä.

Kun vanhemmilta kysyttiin, lähensikö tilanne perhettä, kiisti Jon Bon Jovi tämän jyrkästi.

– Ei meistä enää tämän läheisempiä voisi tulla. Se oli järkyttävä töyssy, josta pääsimme kuitenkin yli.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja