Rockfestissa useaan kertaan kourituksi joutunut Pauliina: Pesin vaatteeni kaiken jälkeen

Pauliina Grym osallistui perjantaina Vantaan Vehkalassa järjestettyyn Rockfest-tapahtumaan. Grymin osalta konsertti sai ikävän käänteen, sillä hän joutui useamman kerran seksuaalisen ahdistelun kohteeksi.

Grym kertoo, että häntä kourittiin takaa päin kolmeen eri otteeseen tapahtuman aikana. Grym on kuullut, että myös muita olisi joutunut ahdistelun kohteeksi.

– Tuttavani kertoi, että samassa tapahtumassa kolmea hänen ystäväänsä oli otettu rinnoista kiinni.

Grym ehti nähdä ahdistelijoistaan yhden, jolle hän huusi vihaisena.

– Kyseessä oli ihan tavallinen suomalaisen näköinen mies. Hän vain nauroi minulle. Että jos ulkomaalaisia syytetään ahdistelusta, niin kyllä ne suomalaisetkin osaavat, Grym toteaa.

Grym kertoi tehneensä asiasta sunnuntaina iltapäivällä rikosilmoituksen.

– Näiden tekojen jälkeen olin järkyttynyt ja vihainen. Minut valtasi vahva pettymyksen tunne. Seuraavana päivänä pesin kaikki vaatteeni, mitkä minulla oli ollut päällä.

– Mutta haluan painottaa, että tämä ei ole tapahtuman järjestäjien syytä, hän jatkaa.

Grym kertoo olevansa huolissaan siitä, että perinteiset tasa-arvon ihanteet eivät ole enää tärkeitä. Samalla hän pelkää, että kyseisenlainen laiton toiminta saattaa alkaa yleistyä.

Festivaalin tiedottaja Tomi Lindblom kertoo, ettei tapahtunut tullut tapahtuman järjestysmiesten tietoon.

– Pahoittelemme kuitenkin luonnollisesti, että tällaista on tapahtunut, hän toteaa.

Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrottiin maanantaiaamuna, että tapauksen Rockfesteillä tapahtuneen tiimoilta on tehty yksi sähköinen rikosilmoitus.

Lue myös:

    Uusimmat