Yli 50 000 kävijää Vantaalle kerännyt Rockfest muuttaa Hyvinkäälle – "Pääesiintyjiksi maailmanluokan supertähtiä"

Rammsteinin ja Evanescencen johdolla jättiyleisön kerännyt Rockfest laajenee kesällä 2018 nelipäiväiseksi.

Viime kesänä Vantaan Vehkalassa yli 50 000 kävijää kerännyt Rockfest järjestetään ensi kesänä Hyvinkään lentokentällä, tiedotteessa kerrotaan. Rockfest järjestetään nelipäiväisenä keskiviikosta 6. kesäkuuta lauantaihin 9. kesäkuuta 2018.

Tiedotteen mukaan jokaiselle festivaalipäivälle on luvassa mittava maailmanluokan supertähti pääesiintyjäksi. Ensimmäiset esiintyjät julkistetaan lokakuun aikana.

– Ensimmäisenä on vuorossa Suomeen viimeistä kertaa saapuva stadionluokan esiintyjä, jonka nimi julkistetaan kahden viikon kuluessa, tiedotteessa sanotaan.

Kesällä 2017 Rockfestin pääesiintyjät olivat saksalainen Rammstein ja yhdysvaltalainen Evanescence.

Kesäkuun 2017 alkupuolella Vantaan Vehkalassa järjestetty Rockfest nousi otsikoihin, kun tapahtumaan osallistunut nainen kertoi joutuneensa useamman kerran seksuaalisen ahdistelun kohteeksi.

Pauliina Grym kertoi MTV Uutisille, että häntä kourittiin takaa päin kolmeen eri otteeseen tapahtuman aikana. Grym oli kuullut, että myös muita olisi joutunut ahdistelun kohteeksi.

– Tuttavani kertoi, että samassa tapahtumassa kolmea hänen ystäväänsä oli otettu rinnoista kiinni.

Grym ehti nähdä ahdistelijoistaan yhden, jolle hän huusi vihaisena.

– Kyseessä oli ihan tavallinen suomalaisen näköinen mies. Hän vain nauroi minulle. Että jos ulkomaalaisia syytetään ahdistelusta, niin kyllä ne suomalaisetkin osaavat, Grym totesi.

Festivaalin tiedottaja Tomi Lindblom kertoi, ettei tapahtunut tullut tapahtuman järjestysmiesten tietoon.

– Pahoittelemme kuitenkin luonnollisesti, että tällaista on tapahtunut, hän totesi.

Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrottiin tuolloin, että Rockfesteillä tapahtuneen tiimoilta oli tehty yksi sähköinen rikosilmoitus. Myös Rockfestin järjestelyt herättivät kritiikkiä tapahtuman Facebook-sivulla.

Lue myös:

    Uusimmat