Räppäri Jambo pyysi 16-vuotiaana Robin Packalenilta yhteiskuvaa kotibileissä – laulajan alkoholipyyntö hämmensi

Popparit Robin ja Jambo tapasivat toisensa bileissä 16-vuotiaina – ”Olin, että mitä sä selität nyt” 2:21
Popparit Robin ja Jambo tapasivat toisensa bileissä 16-vuotiaina: ”Olin, että mitä sä selität nyt” – katso video!

Turkulaisartistit Robin Packalen ja Jambo julkaisivat perjantaina yhteisbiisin AINA, jonka tiimoilta he vierailivat Huomenta Suomen haastattelussa.

Rap-artisti Jambo ja laulaja Robin Packalen julkaisivat 3. marraskuuta AINA-nimeä kantavan yhteiskappaleen. Kaksikko vieraili perjantaiaamuna Huomenta Suomen haastattelussa uuden biisinsä tiimoilta.

Jambo ja Robin kertoivat haastattelussa teidensä kohdanneen ja kauan ennen heidän musiikillista yhteistyötään. Jambon mukaan Robin oli hänelle entuudestaan tuttu kasvo muun muassa laskettelurinteistä, jonka lisäksi artistit ovat saman ikäisiä ja ponnistavat kumpainenkin Turusta.

Olen pyytänyt yhteiskuvaa (Robinilta) 16-vuotiaana, kun olimme samoissa bileissä. Se on itseasiassa tämän biisin kansikuvana, Jambo kertoi Huomenta Suomessa.

– Se on mielettömän hauska kuva. Minä en edes muista, että tuollaista kuvaa on otettu. Se oli meidän yhteinen frendimme, joka on ottanut sen kuvan meistä. Kun teimme tätä biisiä, niin äijä nosti sen esiin, Robin jatkoi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jambo kertoi, ettei yhteiskuvaa ottaessa voinut myöntää fanittavansa ikätoveriaan. Hänen mieleensä on piirtynyt eräs tietty yksityiskohta kuvanottohetkeltä.

– Muistan, kun Robin sanoi, että joo, kuva on ok, mutta alkoholijuomaa ei saa näkyä, Jambo sanoi tarkentaen, että kyseessä oli hänen juomansa. 

– Olin, että mitä sä selität nyt, voitko sanoa noin? Joku egokolaus. Sitten parin vuoden päästä tajusin, että vitsi miten hienoa, että olet pitänty imagostasi ja brändistäsi huolta jo 16-vuotiaana. Päädyin itse musa-alalle vasta sen jälkeen, 17–18-vuotiaana. Nousi iso kunnioitus nuorta tekijää kohtaan, Jambo jatkoi.

Turkulaismuusikot Robin ja Jambo toteuttivat haaveensa yhteisbiisistä 11:09
Katso koko haastattelu: Miten syntyi Jambon ja Robin Packalenin yhteisbiisi? Entä millaisen yhdistävän tekijän kaksikko löysi menneisyydestään kesken haastattelun? 

Lue myös:

    Uusimmat