Robin Packalen löi hynttyyt yhteen amerikkalaistuottajan kanssa – paljastaa erikoisimman saamansa fanilahjan: "Se oli monta kymmentä metriä pitkä"

8:19

Robin Packalenin uudella kappaleella on mukana muun muassa Justin Bieberille musiikkia tehnyt amerikkalaistuottaja-artisti Maejor.

Poplaulaja Robin Packalen julkaisi perjantaina uuden, Magic-nimeä kantavan kappaleen. Kappaleella on mukana amerikkalainen tuottaja-artisti Maejor, joka on tehnyt musiikkia muun muassa poptähti Justin Bieberille.

Packalen kertoo MTV Uutisille, että hänen ja Maejorin yhteistyö alkoi noin vuosi sitten toisen yhdysvaltalaistuottajan kautta.

– Tämä (toinen) tuottaja tunsi Maejorin ennestään ja sanoi, että hän voisi olla hyvä tyyppi kirjoittamaan meikäläisellekin musaa, Packalen kertoo.

Packalenin mukaan Maejor ja toinen tuottaja lennätettiin viikoksi Suomeen biisintekopuuhiin. Tunnelma oli jo ensimmäisen kirjoituspäivän jälkeen niin hyvä, että Packalen kysyi, josko Maejor haluaisi esiintyä Magic-kappaleella hänen kanssaan.

– Tämä kollaboraatiobiisi Magic syntyi sitten oikeastaan todella orgaanisesti, hän sanoo.

Packalen teki uransa ensimmäiset vuodet musiikkia suomeksi. Hän jäi määrittelemättömän pitkälle tauolle vuonna 2017 ja teki paluun kappaleellaan I'll Be With You vuonna 2019. Paluun yhteydessä artistin taiteilijanimi vaihtui Robinista Robin Packaleniksi ja laulukieli suomesta englanniksi.

Packalen kertoo, että hän työstää parhaillaan toista kansainvälistä albumiaan. Musiikkiuran tulevaisuuden suunta on artistin mukaan tiedossa.

– Minua tullaan näkemään vientitapahtumissa ulkomailla paljon enemmän. Toivottavasti sitä myöten saisi omia keikkoja ja ehkä jopa oman kiertueen jonnekin päin Eurooppaa, hän sanoo.

Packalen kertoo, että hänen katseensa on tällä hetkellä suunnattuna sataprosenttisesti ulkomaisille markkinoille. Hän ei kuitenkaan täysin tyrmää ajatusta siitä, että julkaisisi vielä joskus suomenkielistä musiikkia.

– Miksen jossain kohtaa tekisi myös suomeksi (musiikkia) sitten, kun ei tarvitse enää työntää köyttä vaan voi vaan pysyä mukana, hän sanailee.

Millaisiin someviesteihin Packalen vastaa? Mikä on erikoisin fanilahja, jonka hän on saanut? Mitä hyötyä ja haittaa on ollut teinitähteydestä? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja