Samu Haber teki 15 vuotta sitten ensimmäisen testamentin, jota päivittää joka vuosi – yhden laulajalegendan nimi säilyy siellä aina

Samu Haber hyvästelee Sunrise Avenuen ja debytoi elokuvassa 9:08
Samu Haber hyvästelee Sunrise Avenuen ja debytoi elokuvassa.

Samu Haber kertoo ihailleensa Hectoria jo vuosia.

Laulaja Samu Haber julkaisi kuluvalla viikolla uutuussinkkunsa ja samalla hän valmistautuu Sunrise Avenuen päätöskiertueelle, joka näillä näkymin alkaa keväällä ja päättyy heinäkuussa Helsingin olympiastadionille.

Haber ihastuttaa sunnuntaina 13. helmikuuta Laulu Rakkaudelle -ohjelmassa, jossa tulee ilmi, että laulaja on tehnyt testamentin.

– Annan testamentissa ohjeet muutamalle läheiselle, jos meikäläiselle käy huonosti, niin minkälainen muistotilaisuus pitää järjestää.

Haber sanoi Uutisaamun haastattelussa, ettei halua perinteistä muistotilaisuutta, kun sen aika koittaa. Haber paljasti, miksi laulaja Hectorin eli Heikki Harman nimi on testamentissa.

– Siellä on ohjeet, että jos lähden ennen Heikkiä, niin hän tulisi vetämään sinne Mandoliinimies-kappaleen, joka on ollut mulle iso biisi tosi nuoresta asti. Hector on mun yksi isoja idoleita.

Haber päivittää kerran vuodessa testamenttinsa, mutta Hectorin osuuden hän jättää. Ensimmäisen testamenttinsa laulaja teki vuosia sitten.

– Alkuvuosina minulla ei ollut syytä testamenttia tehdä. On siitä varmaan joku 15 vuotta, kun alkoi olla asuntolainaa ja muuta.

– Heikille ei ole menossa mun asuntolainat, ei tarvii pelätä, Haber vielä naureskelee.

Katso haastattelu yllä olevalta videolta!

Laulu Rakkaudelle MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaina 13.2 klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat