Saara Aallon ja Teemu Roivaisen yhteistyö alkoi jo lähes 20 vuotta sitten: "Se lähti siitä, että minä pakotin Teemun…"

7:11
Saara Aalto ja Teemu Roivainen tekevät yhdessä joulukiertueen - mutta minkä idean he saivat kesken haastattelu. Katso video.

Saara Aalto ja Teemu Roivainen ovat esiintyneet yhdessä koulusta lähtien.

Laulajat Saara Aalto ja Teemu Roivainen tekevät tänä vuonna tunnelmallisen joulukiertueen kirkoissa ympäri Suomen. Kaksikon piti tehdä kiertue jo viime vuonna, mutta koronan vuoksi se peruuntui ensimmäisen keikan jälkeen.

MTV3-kanavan Uutisaamussa vieraillut kaksikko kertoi, mitä kaikkea tänä vuonna on luvassa.

– Me lähdimme tänä vuonna ihan täysillä liikkeelle. Meillä on tosi iso orkesteri, hienoja kappaleita ja duettoja, Aalto kertoo.

– Perinteisiä joululauluja on totta kai kirkoissa aina mukana. Myös perinteisiä hienoja sävelmiä maailmalta, mitä tykätään laulaa yhdessä, Roivainen jatkaa.

Aalto ja Roivainen seurustelivat aikoinaan vuosia, mutta suhde päättyi eroon vuonna 2013. Työskentely entisen puolison kanssa sujuu kuitenkin mallikkaasti.

– Se on tosi helppoa. Voi sanoa suoraan kaiken, mitä on mistäkin mieltä, Roivainen aloittaa.

– Vieraskoreus, sitä ei ole, Aalto jatkaa naureskellen.

Aallolla ja Roivaisella on pitkä historia myös musiikillisesti, sillä kaksikko tapasi toisensa jo koulussa.

– Tapasimme toisemme musiikkilukiossa 2002. Heti samana vuonna esiinnyimme jouluna yhdessä. Sinä lauloit ja minä olin pianossa. Eli ensi vuonna on 20-vuotisjuhlavuosi, Roivainen paljastaa.

– Se lähti siitä, että minä pakotin Teemun mun pianistiksi. Hän vähän yritti, että eii… Sanoin, että nyt sinä säestät minua. Siitä se lähti, eikä ikinä loppunut. Lopulta Teemu alkoi laulaa pianon takaa, ja me aloimme tehdä duettoja. On ollut hauska matka kyllä, Aalto kiittelee hymyillen.

Saara Aalto asui syksyn Espanjassa vaimonsa Meri Aallon kanssa. Katso videolta, millaista elämää he viettivät siellä ja ajattelivatko vielä palata sinne.

Uutisaamunähdään MTV3-kanavalla joka arkiaamu kello 6.25-9.30 välisenä aikana. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja MTV Uutiset Livessä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja