Roberto Carlosilta mehukas paljastus vuodesta 2007 – "Se oli jo hyväksytty"

Brasilialainen jalkapallolegenda Roberto Carlos kertoo olleensa todella lähellä siirtoa Chelseaan vuonna 2007.

Real Madrisissa vuodesta 1996 lähtien pelannut Roberto Carlos päätyi 2007 Chelsean sijaan siirtymään turkkilaiseen Fenerbahceen. Toisinkin olisi voinut käydä.

– Minua kosiskelivat Fenerbahce ja Chelsea. Chelsea ei onnistunut, joten tein sopimuksen Fenerbahcen kanssa, Roberto Carlos kertoi Goalille.

– Olin kuitenkin Chelsean kanssa todella lähellä. Se oli kirjaimellisesti hyväksytty; minun täytyi vain mennä sinne ja allekirjoittaa sopimus.

Roberto Carlos kertoo tavanneensa viikko ennen Fenerbahce-sopimuksen allekirjoitusta Chelsea-pamput Roman Abramovichin ja Peter Kenyonin.

– Valitettavasti viimeisinä hetkinä ennen (sopimuksen) viimeistelyä jokin ei toiminut. Sitä tapahtuu paljon jalkapallossa. Tuli ongelma asianajajan kanssa.

Vuoden 2002 maailmanmestari sanoo olevansa 100-prosenttisen varma, että hän olisi onnistunut Valioliigassa ja että hänen ominaisuutensa olisivat sopineet sarjaan.

Vasempana laitapuolustajana pelannut Roberto Carlos tunnettiin muun muassa nopeudestaan ja painavasta vasemman jalan laukauksestaan. Brassi pelasi Fenerbahcessa menestyksekkään Real Madrid -ajanjaksonsa jälkeen kaksi vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat