Robert Lewandowski koki tylyn paluun Müncheniin: "Jättää näin vapaaksi" – Hradeckyn Leverkusenille upea voitto

Puolalaistähti Robert Lewandowski koki Barcelonan kanssa 0–2-tappion palattuaan Müncheniin pelaamaan Bayernia vastaan jalkapallon Mestarien liigassa.

Maalitykkinä tunnettu Lewandowski tuhlaili avauspuoliajalla tukun mainioita maalipaikkoja, ja tauolle mentiin maalittomassa tilanteessa. Bayern Münchenillä oli vaikeampaa, mutta toisella jaksolla saksalaisisännät saivat syöttömyllyään paremmin käyntiin.

Lucas Hernandez puski 51. minuutilla Bayernin kulmapotkutilanteesta johtoon. C Moren selostaja Tuomas Virkkunen kiinnitti huomiota, miten Lewandowski jätti miehen maalissa vapaaksi.

Katso maali ylälaidan videolta.

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Leroy Sane kihautti Bayernin toisen maalin.

Bayern johtaa Mestarien liigan C-lohkoa, kun sillä on kahdesta ottelusta kasassa täydet kuusi pistettä. Barcelona on kolmessa pinnassa Inter Milanin kanssa, kun taas Viktoria Plzen on nollilla.

Lewandowski siirtyi kesällä Barcelonaan edustettuaan Bayern Müncheniä sitä ennen vuodesta 2014 lähtien.

Bayer Leverkusen avausvoittoonsa

Suomalaismaalivahti Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen ylsi upeaan 2–0-voittoon Atletico Madridia vastaan B-lohkon kohtaamisessa.

Taisto eteni pitkään maalittomana, mutta tolppiakin kolisutellut Leverkusen onnistui viimein 84. minuutilla Robert Andrichin maalaamana.

Moussa Diaby tukevoitti johtoa vain muutama minuutti myöhemmin.

Hradecky piti Leverkusen-maalin puhtaana kolmella torjunnalla.

Leverkusen hävisi viime viikolla Mestarien liiga -kauden avauskohtaamisensa Club Bruggelle, mutta nousi nyt kolmeen pisteeseen. Myös Atletico Madridilla on kolme pinnaa. Brugge on lohkokärjessä kuudella pinnalla ja Porto jatkaa nollilla hävittyään nyt belgialaisille kotonaan 0–4.

Matip puski lopussa Liverpoolin voittoon

Myös A-lohkossa pelaava Liverpool onnistui nyt kairaamaan avausvoittonsa. Viime viikolla Napolille taipunut englantilaisseura löi kotonaan Ajaxin 2–1. Ratkaisu syntyi 89. minuutilla Joel Matipin kulmapotkusta puskemalla maalilla.

Mohamed Salah oli naulannut Liverpoolille taiston ensimmäisen maalin 17. minuutilla, ja kymmenen minuuttia myöhemmin Mohammed Kudus pyssytti Ajaxin unelmalaukauksella tasoihin (videot alla).