Robert Helenius jättiotteluun – kohtaa Anthony Joshuan Lontoossa!

Robert Helenius vastaa haastajansa uhoon: "Saa kokeilla" 3:36
Robert Helenius puhui Tulosruudulle harjoittelustaan ennen viime viikon paluuotteluaan.

Suomalainen raskaan sarjan nyrkkeilijä Robert Helenius kohtaa brittitähti Anthony Joshuan Lontoossa tulevana lauantaina. Joshua ja Helenius vahvistivat asian BBC:lle.  

Heleniukselle, 39, avautui yllättäen mahdollisuus jättimatsiin, kun Dillian Whyte joutui vetäytymään Joshua-uusintaottelusta dopingtestistä tehtyjen epäilyttävien löytöjen takia viime viikolla. 

– Tämä ei ollut käsikirjoitus. Olen todella keskittynyt ottamaan voiton, Joshua toteaa BBC:lle. 

Helenius uhoaa olevansa valmis. 

– Olen todellinen viikinki, joka on valmis kohtaamaan minkä tahansa haasteen milloin vain, suomalainen lupasi. 

– En anna tällaisen mahdollisuuden mennä ohitseni. Aion hyödyntää sen täysimittaisesti. 

Helenius otteli edellisen kerran viime viikonloppuna, kun hän kukisti Mika Mielosen kolmannen erän teknisellä tyrmäyksellä. Viime lokakuussa Helenius koki uransa tylyimmän tappion, kun ex-maailmanmestari Deontay Wilder tyrmäsi suomalaisen avauserässä

Myös Joshua, 33, on entinen maailmanmestari, ja vieläpä kahteen kertaan. Hän nappasi MM-tittelin ensi kertaa keväällä 2016 ja uudestaan joulukuussa 2019. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Hän menetti vyönsä ukrainalaiselle Oleksandr Usykille syksyllä 2021. Hävittyään Usykille toistamiseen Joshua teki voitokkaan paluun kehään voittamalla Jermaine Franklinin pisteillä viime huhtikuussa

Joshuan saldo ammattilaisena on 25-3. Voitoista 22 on tullut tyrmäyksellä. Heleniuksen vastaavat lukemat ovat 32-4 (21 tyrmäysvoittoa). 

Lue myös:

    Uusimmat