Robert Blake julistautuu viattomaksi

Näyttelijä Robert Blake sanoo, ettei hän ole murhannut vaimoaan ja uskoo, että Jumala varmistaa, ettei häntä tuomita. Hän ei ole myöskään huolissaan tulevasta oikeudenkäynnistään, sillä hän on jo "kuollut mies". Blake vakuutti syyttömyyttään ABC:n 20/20-ohjelman haastattelussa. Jutun esikuulustelu on keskiviikkona, jolloin selviää, joutuuko Blake oikeuteen murhasta syytettynä. Jos Blake todetaan syylliseksi, hänet saatetaan tuomita elinkautiseen vankeuteen.

Blaken vaimo Bonny Lee Bakley löytyi Blaken autosta ammuttuna 4. toukokuuta 2001. Auto oli pysäköity lähelle ravintolaa, jossa pari oli aiemmin aterioinut. Blake oli omien sanojensa mukaan palannut takaisin ravintolaan hakemaan sinne unohtamaansa asetta, kun hänen vaimonsa murhattiin.

Blakella on oma teoriansa Bakleyn murhaajasta. Blaken mukaan Bakleyn, jota puolustusasianajajat kuvaavat miestennielijäksi, on tappanut joku tämän omista uhreista. Blake uskoo Bakleyn murtaneen monien miesten sydämen. Blake lisää, että hän on nähnyt useiden omituisten ihmisten liikuskelevan hänen talonsa lähistöllä. Eräs heistä seurasi Blaken mukaan häntä ja Bakleyä ravintolaan murhailtana.

Haastattelun aikana Blake sanoi myös haluavansa saada nimensä puhdistettua hänen nuoren tyttärensä Rosien vuoksi. Lisäksi kohta 70-vuotias näyttelijä uskoo, ettei hän pysy elossa enää toista vuotta kalterien takana.

Lue myös:

    Uusimmat