Robert Blake ei löydä asianajajaa

Jo toinen asianajaja on kieltäytynyt puolustamasta murhasta syytettyä näyttelijä Robert Blakea, sillä Blake ei suostu kuuntelemaan asianajajansa neuvoja, vaan niistä huolimatta antaa haastatteluja. Asianajaja Jennifer Keller sai juttua käsittelevältä tuomarilta luvan vetäytyä jutusta samoin kuin asianajaja Harland Braun sai kaksi kuukautta aiemmin.

Blakea syytetään vaimonsa Bonny Lee Bakelyn ampumisesta toukokuussa 2001. Blake on ollut vankilassa viime huhtikuusta saakka. Hänen entistä henkivartijaansa Earle Caldwellia syytetään murhaan osallistumisesta. Jos 69-vuotias Blake todetaan syylliseksi, hän voi joutua viettämään lopun elämäänsä kaltereiden takana.

Keller ja asianajaja Thomas Mesereau määrättiin viime marraskuussa jatkamaan eronneen Braunin tehtävää. Braun pyysi saada vetäytyä jutusta, kun Blake yritti vankilasta käsin antaa haastatteluja. Vaikka Blaken ei onnistunutkaan antaa haastatteluja, jätti Braun kuitenkin jutun. Mesereau sanoo jatkavansa jutussa, jonka esikuulustelu pidetään 26. helmikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat